Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tabita Hedegaard

Billede
Billede
Billede
Billede
 Oldenborger  
 Hoppe
 16 år 
 160 cm
 Sort
Piaff, som hendes nye navn, er registreret som oldenborg, men er faktisk en blanding af oldenborg og fuldblod. Hun har 65% oldenborg i sig og resten er fuldblod.
Hun er en sort/brun hoppe på 10 år. Hun har en stor hvid stjerne i panden. Derudover har hun en hvid kode på højre bagben, som går en smule op ad benet. Hun har faktisk også en lille hvid snip mellem næseborene.

Piaff er dejlig hoppe med stort temperament. Hun var noget af en udfordring for min far og stedmor at tilride. Dem, de havde købt hende af havde tilredet hende, men nye omgivelser og nye mennesker påvirkes de fleste heste, og det var en stor omvæltning for Piaff. Bare at give hende udstyr på var en kamp det første stykke tid. Vi var to om at gøre det hver gang, og to om at trække hende på fold, fordi hun susede afsted.
Men idag er hun en vel afbalanceret hoppe, som hviler i sig selv, og som er blevet utrolig dygtig. Hun har talent inden for både spring og dressur, samt at hun er en fantastisk hest at ride i skoven på.

Piaff er min stedmors hest og de udgør et super godt team. De har startet deres første stævne og fik en fin 1. plads i LD1 trods Piaff's heftige temperant. :)
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 0103535
208333200103535
F:
OLH 723
(OL DK)
M: Tanja Sønderlyng
OL 8724
(OL DK)
MF:
DHO 359
(OL DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 09 august 2011 kl. 13:25, og har været vist 123 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider