Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tinghøjs Surprise

Billede
Billede
Billede
Billede
(R.I.P.)
 Ridehest, blanding
 Vallak
 2011
 163 cm
 Broget
Historien om hvordan jeg mødte Surprise;
Jeg kender en hestehandler, som jeg før har handlet hos..
Jeg køre forbi ham HVER dag, da han ligger på vejen til mit arbejde.. En dag ser jeg et lille plettet føl, en lille bitte skid..
jeg kører forbi hver dag i en uge, og til sidst bliver jeg bare nød til at vide lidt om den søde lille pruhest der stod hos hestehandleren.. Så jeg køre derind, og siger hej osv.. Snakker lidt med hestehandleren, som fortæller mig at han er født for 2 måneder siden og moderen er DV, og faderen er ukendt.. Det viser sig at hestehandleren havde købt hoppen på et marked, hvor hun var helt udsultet og mager.. Og han tager hende så med hjem, feder hende lidt op, og en dag VUPTI stod der et lille føl i boksen, ikke mere end en måned siden at hestehandleren havde fået hoppen hjem.. INGEN vidste at hoppen var drægtig, fordi hun var så tynd som hun var..
Nå, men jeg aftaler med hestehandler at jeg gerne vil have lov til at komme engang i mellem og kigge til den lille fyr, før jeg bestemmer mig for om jeg vil have ham eller ej.. Så HVER dag kører jeg derud, og jeg spørger hestehandler om han ikke snart skal til at have noget foder.. Nej, han får bare noget brød som de andre, siger han.. Så jeg købte noget følfoder, og kørte ud og fodrede ham morgen og aften hver evig eneste dag, da hestehandler ikke ville fodre eller betale for maden.. Så da surprise nærmede sig de 5 måneder spurgte jeg hvad hestehandler forventede at få for ham?.. Jamen ca. 13.000 kr, men fordi det var mig kunne jeg få ham for 4000 kr.. Så jeg lånte pengene af banken samme dag, og kørte ned og betalte, da jeg hørte at en person jeg virkelig HADER, havde budt 8000 kr for ham.. Vupti så var han min! .. en halv måned efter blev han flyttet ud til en rigtig sød kvinde hvor der stod 3 andre heste :D
 
 
 
 
 
 
ID: HST 138385
F: Ukendt
Ukendt
M: Ukendt
Dansk Varmblod
MF: Ukendt
Dansk Varmblod
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Senest rettet 25 december 2016 kl. 23:28, og har været vist 133 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider