Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

isostar

 Haflinger  
 Hoppe
 21 år 
 150 cm
 Gul
Sød og rolig haffer, dog stædig og bestemt. Er ved at blive omskolet til western ridning. Hun er meget glad for at springe og tidligere part springer indimellem på hende til undervisning og der springes baner i ca 70-80 men har kapacitet til mere.
Hun er som oftest sød og nem at ride tur, skridter ofte af ude; hun kigger ikke rigtig, men kan godt blive lidt kåd, men der kan også være dage hvor det ikke lige passer princessen. - Der gælder det om at være stædig og så skal man nok vinde ;)
 
 
 
 

[Part] hoppehaffer søger en voksen part ca. 1xugentligt

hejsa
Jeg søger en voksen, gerne rutineret part fast 1x om ugen til at ride min haflinger. Der er ofte andre dage hvor jeg ikke kan nå det, og der må du også meget gerne ride, men da disse dage ikke ligger fast, er det noget vi løbende aftaler. Hvis du ikke ønsker mere end den ene gang om ugen, har jeg andre at trække på mht "det løse", så det er ikke et problem.

Primært søger jeg en der vil ride en tur (evt bare skridt) eller fast springning ,(der er mulighed for at tilmelde sig et springhold på stedet- mod egen betaling; Men det ville være helt fint for mig, hvis du så fast sprang hvert uge på dette hold).
Vi er for nyligt konverteret til western ridning, så hesten er ved at lære dette og det vil derfor være for forvirrende hvis du ønsker mere seriøst dressur. Men baneridning (dressur/western ) er selvfølgelig også ok indimellem, men vil fortrække en der gerne laver lidt andet, så hesten får lavet lidt andet end sandkasse ridning som jeg holder af at træne ;).

Hun er som sådan nem at ride, bliver sjældent bange, men på fx. på tur kan hun være ret stædig, dvs beslutte sig for, nu går vi ikke videre, og det er der det er en fordel at være rutineret (læs; ellers tager hun r**** på en) og at hun kommer ud ofte for så er dette sjældnt et problem.
Hun er moderat frisk- hverken hurtig eller super doven, men bestemt ikke varm, men hun kan også have sløve dage, det variere meget :)
Hvis du har lyst og mulighed (selv trailer +bil) må du også godt starte stævner på den - såfremt det ikke lige rammer med mit eget, men jeg tager ikke til vildt mange stævner. :)

Jeg har ikke tænkt mig at tage så mange penge for det, men jeg kunne også være interesseret i hjælp med nogle praktiske ting i stalden i stedet for penge.

Hesten står på salsmose som er ca 3km fra stenløse S-station, men ved ikke helt med bus.

Hvis der er andet du kunne tænke dig at vide så skriv endelig, enten på sms eller her, (men jeg tjekker oftest sms :P )


mange hilsner Tessa og Isostar
 
 
ID: HST 138295
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 11 april 2013 kl. 09:34, og har været vist 1680 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider