Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Maphard

Billede
Billede
Billede
Billede
(R.I.P.)
 Fuldblod, engelsk  
 Vallak
 2000
 161 cm
 Rød
Maphard er en utrolig glad og imødekommende hest. Han er meget nem i stald og under ridning. Han er meget lydhør for stemmen, og reagerer let ved brug af denne. Derudover går han let for hjælperne, da han er tidligere galophest og meget følsom. Den eneste betydning for dette er, at han kan være ”fuldblodsnervøs” og hidse sig op af og til. Han kræver derfor en rolig rytter.

Maphard er en rigtig hyggehest. Han har et meget stort behov for at komme på fold hver dag, hvilket også gør, at jeg er blevet nødt til at nedprioritere de store og flotte opstaldningssteder med for lidt foldtid.
Han kan være en gadedreng med krudt i røven, men forstår alligevel et nej.

Jeg har selv ”redet ham til”, og derfor er han meget følsom i munden og ekstremt lydhør for benene, idet det er sådan jeg ønsker han skal være. Han er klar på udfordringer, men skal ikke presses for meget.

Maphard bliver i daglig tale kaldt Møffe, og det er lige hvad han er. Han har knyttet sig meget til mig gennem de sidste 4 år, og skal nok sørge for at gøre opmærksom på sig selv, hvis jeg ikke har fået hilst ordenligt på ham.

Vi kan lave stort set alt sammen, og han har så meget tillid til mig, at når han ligger og sover i boksen, så kan jeg få lov til at ligge sammen med ham. :)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 138224
F: Diaghlyphard I   Link
A-3870
M: Max Mara   Link
AA-11424
MF: Eighty Eight Keys   Link
A-4585
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 03 april 2020 kl. 10:42, og har været vist 170 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider