Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Filucca Deluxe

Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 10 år 
 162 cm
 Brun
Filucca er det dejligste hoppeføl, altid glad og imødekommende.

Se video på:

http://www.youtube.com/watch?v=a0C4uHknZpA

Eller:

http://www.youtube.com/watch?v=6gOctH4CfOY


Super feminin og højstillet, bevæger sig meget elastisk og smidigt i alle 3 gangarter. Utrolig smuk, med det fineste hovede og kæmpe stor udstråling.

Hun håndteres dagligt og kan strigles, løfte hove, trækkes osv.

Den sorte hoppe er Filuccas mor, billederne er venligst udlånt af tidligere ejer Stine Toft. Moderen har været startet i LA6 men er nu gået i avlen. Hun er en utrolig velgående og smuk Trakehnerhoppe efter K3 og fik til følbedømmelse blandt andet karaktererne 898 i gangarter.

Fassbinder har nogle enestående blodlinier på både mor- og farlinien, som har bevist deres kvalitet såvel inden for sport som avl. Han er en utrolig samarbejdsvillig hest, med et ekstremt godt sind og et stort ridepotentiale, hvilket under streges af hans udtalelse fra hingstekåringen i Herning i 2010, hvor han fik 8 i samtlige karakterer og udtalelsen: "Særdeles gode bevægelser i både skridt, trav og galop". Hans smukke hoved, som stammer tilbage fra Caprimond, ser ud til at slå meget igennem på hans afkom.

Poul Graugård udtalte om Fassbinders afkom, at det var bemærkelsesværdigt, hvor velfungerende alle afkom var i alle tre gangarter, og at de var udstyret med et fantastisk afskub fra bagparten. Hingsten stillede betydelige dressurføl på ædle og højtstillede hopper.Filucca byttes med hest/pony (minimum 2 år og forventet stg min 140). Jeg er evt villig til at give et mindre beløb med ved en byttehandel.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 138204
F: Fassbinder
DV 1001
M: Iventia
Trakehner
MF: K2
Trakehner
Dressur: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 23 januar 2012 kl. 21:19, og har været vist 3553 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider