Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

O.l.'s Charmetrold

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 18 år 
 172 cm
 Brun
Vil du ride bidløst på en ægte Charmetrold?

Charmetrold er en smuk, udtryksfuld vallak fra 2003. Han har 3 gode gangarter, hvor især galoppen er fantastisk med god op-ad-bakke-tendens. Han er fremadgående og meget arbejdsvillig under ridning og vil gerne gøre det godt. Han er uddannet og startet til og med LA4 i dressuren.

I terrænet er han frisk og dejlig. Han kan godt finde på at kigge lidt og hopper af og til til siden, hvis han bliver forskrækket. Men det er nogle forholdsvis milde reaktioner, og han smider ikke af. En super dejlig turhest for den rutinerede rytter.

Han er indsprunget og springer med stor lyst. Han har fart på på springbanen. Kigger lidt, hvis der er nye spring, han ikke har set før. Han er ikke trænet meget i spring, men synes det er sjovt, og vil kunne blive rigtig god med mere rutine. Der er masser af potentiale at hente i springningen, og man må starte spring bidløst. Så her er en mulighed for at erhverve sig sin kommende springhest til rigtig billige penge! Er sprunget lidt på naturspring.

Charmetrold har knogleforandringer på laderne, og er hos mig redet bidløst med hackamore for at skåne hans mund. Han fungerer fint bidløst, men vil også kunne rides med bid for en blød hånd igen. Røntgenbilleder af mund haves.

OBS: Bemærk at knogleforandringer er GANSKE normalt; blot er de fleste hesteejere ikke klar over, at deres heste har det. Der er altså tale om en lille fejl, som ikke har de store konsekvenser for brugen af hesten.

Han har aldrig haft kolik. Har rødt konkurrencepas. Gik igennem handelsundersøgelse uden anmærkninger juni 2011. Er livs- og dyrlægeforsikret i KDH, der kan overtages. Passet med smed, dyrlæge, vaccination mv. Hjem før pris. Ønsker hurtig handel, og er åben for realistiske bud.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200306557
F:
DVH 639
(DV DK)
M: Sharon Gravvænge
RDH 5253
(DV DK)
MF:
DH 488
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 24 maj 2013 kl. 12:06, og har været vist 8589 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider