Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shadow

Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 24 år 
 163 cm
 Rød
Hej alle.

Jeg har en dejlig vallak på 17 år, som søger en sød og kærlig person til at ride ham på aftalte dage, jeg er meget fleksibel mht. dagene og hvor mange det drejer sig om.

Shadow er en frederiksborgbl. på 163 cm i stang, han er rolig- dog med tænding. Han er desværre skadet, så det er ikke en dressur part jeg søger, men derimod en allroundpart med vægt på hygge og skovture :) På sine gode dage kan han dog stadig gå en hæderlig dressur.

Du skal være forholdsvis rutineret i din omgang med heste, da det er et selvpassted han står og der derfor ikke altid er mennesker på stedet. På stedet er der dejligt ridehus, 15 min skridt til skov og hyggelig stemning.

Shadow står opstaldet i Blistrup, mellem Gilleleje og Helsinge. Prisen vil være halvdelen af smeden ca. 300.- pr måned, du skal ordne boks på dine dage (nem adgang til mødding, tager ca. 20 min. at ordne alt). Der kan også være tale om at tage to staldvagter pr. måned i stedet for kontant betaling. Nærmere info fås ved henvendelse.

Hvis det lyder som noget for dig så kontakt mig her eller på tlf.

Hilsen Catharina

 
 
 
 

[Part] Dejlig vallak søger part


Du behøver ikke være den nye OL-guldmedalje vinder, men bare være glad for omgangen med hesten, og nogle skønne ture i det blå.

 
 
ID: HST 138043
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 05 september 2013 kl. 21:46, og har været vist 2917 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider