;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Æsa fra Risbjerg

Billede
 Islandshest  
 Hoppe
 18 år 
 135 cm
 Mørk skimmel
Æsa er en sød, men lidt nervøs hest, hun kan godt lide at komme ud på nogle ture. Hun kan godt være lidt nervøs og skal lige se rytteren an. Men med det samme hun har lært dig at kende bliver hun rolig. Du skal derfor have ro over dig, og ride hende forsigtigt. Hun har haft en hård opvækst, derfor hun også trækker sig for mennesker hun ikke kender.
Det er min søster hest, men da hun spiller rigtig meget fodbold er tiden der ikke til at nå at ride hende, samtidig med hun ikke har den store interesse mere. Derfor søger jeg et par piger der kan ride Æsa og Lady (den anden hest jeg har herinde). Æsa Fik en meget voldsom kolik til jul og tabte sig så meget af det så hun har ikke kunnet ride i et langt stykke tid. Hestene står hos mine forældre, der er gode muligheder for at ride nogle gode ture, dog er det på små veje. Der er mulighed for at købe ridekort til et ridehus der ligger 2 km herfra.
Du/i må ride alle de dage i har lyst til, de gange jeg er hjemme i weekenden vil jeg gerne engang imellem selv ride dem en tur. Mit eneste krav er bare, at de skal behandles ordenligt, og du/i skal være ansvarsbevidste. En mulighed for dig der ikke har råd til hest, men gerne vil "have sin egen". Prisen for at ride, er bare at du skal holde hesten med sko ca. hver 3 måned.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 138021
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 27 juli 2011 kl. 15:57, og har været vist 426 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider