Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lady

Billede
 Islandshest  
 Hoppe
 22 år 
 141 cm
 Rød
Lady er en rigtig sød hest, der godt kan lide at blive redet. Hun kan godt være lidt fræk, og skal derfor have en rytter der kan sætte sig godt i respekt. Hun har været ude for nogle ting der ikke altid har været lige sjovt, men det mærkes ikke rigtig på hende mere.
Jeg har redet hende meget selv, men flytter og skal have en anden islænder med. Derfor søger jeg et par piger der kan ride Lady og Æsa (en anden islænder). Lady har haft en skade for et år siden, men er nu klar til at starte op igen. Der er ikke noget at mærke til skaden, hun er selvfølgelig bare i dårlig form. Hestene står hos mine forældre, der er gode muligheder for at ride nogle gode ture, dog er det på små veje. Der er mulighed for at købe ridekort til et ridehus der ligger 2 km herfra.
Du/i må ride alle de dage i har lyst til, de gange jeg er hjemme i weekenden vil jeg gerne engang imellem selv ride dem en tur. Mit eneste krav er bare, at de skal behandles ordenligt, og du/i skal være ansvarsbevidste. En mulighed for dig der ikke har råd til hest, men gerne vil "have sin egen". Prisen for at ride, er bare at du skal holde hesten med sko ca. hver 3 måned.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 138017
Islænder: 4-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 27 juli 2011 kl. 15:33, og har været vist 379 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider