Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Trust Me xx

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fuldblod, engelsk  
 Vallak
 25 år 
 163 cm
 Brun
Trust Me blev købt som 3-års fra galopbanen, hvor han havde gået 2 løb. Til at starte med var han temmelig nervøs af sig, var bl.a. bange for smed, piske og for at være bundet.

Jeg red ham op til ca. LB-niveau i dressur, men vi kom aldrig ud og starte stævner, primært fordi Trust blankt nægtede at gå i trailer trods mange forsøg.

Udover denne stædighed med trailere havde han dog et godt temperament. Han var lærenem og altid glad for at arbejde, men hans gangarter var ikke de bedste. Han var fuldkommen trafiksikker og som regel meget nem at ride, både spring, dressur og i terrænet. Han blev sjældent varm og hidsig, som fuldblodsheste ellers kan blive.

Trust blev aflivet d. 6. juni 2008 i en alder af bare 12 år. Han havde fået spat i begge bagben og efter to måneder med behandling og genoptræning var der ingen fremskridt. Dyrlægen konstaterede, at Trust havde kraftige smerter, og så var beslutningen ikke svær. Trust og jeg fik gode 9 år sammen, og jeg tænker ofte tilbage på de gode timer med ham.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 137972
F: Starry Night
M: My Expectation
MF: Prince Mab
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 26 juli 2011 kl. 09:38, og har været vist 157 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider