Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Charlies Top Ice

Billede
Billede
Billede
Billede
 Paint  
 Vallak
 18 år 
 156 cm
 Dun
Top er en hest der skiller sig ud fra mængden, både mht. udseende og personlighed. Leder du efter en hest, der knytter sig til sin ejer, er enormt samarbejdsvillig og hvor du samtidig bliver set, er han hesten for dig.

Top er en super sød og blid vallak på 8 år, der elsker at blive nusset om. Han er nem at omgås og der er arbejdet meget med ham efter horsemanship-principper.

Top er en hest der gør meget for at samarbejde med sin rytter og lytter til både stemmen og signaler fra hjælperne. Man kan koncentrere sig om at ride i stedet for at drive, da han altid går villigt frem og er vågen og opmærksom. Han er enormt smidig og udfører alle øvelser ubesværet under rette rytter. Hans jog/trav skal fremhæves, da han kan arbejde i mange tempi og niveauer i denne gangart.

Han er professionelt western tilredet af Rikke Madsen i 2007. Han er efterfølgende redet både som westernhest og efter mere akademiske principper. Det sidste år har han mest været redet på tur, men han reagerer hurtigt når han tages på banen igen og vil utroligt gerne please sin rytter. Både fra jorden og under rytter er han en utroligt ærlig hest, der aldrig kunne finde på at lave unoder. Han er ikke typen der selv tager styring, derimod venter han på signaler fra sin rytter.

Top er ikke alderssvarende uddannet, da målet for mig ikke har været at deltage i konkurrencer men at have gode oplevelser med ham hjemme og i naturen. Han har en helsøster, der har vundet flere mesterskaber internationalt indenfor disciplinen trail. Top har et uudnyttet potentiale både indenfor western, horsemanship og akademisk dressur, for rytteren der ønsker at arbejde med dette.

Han er 100 % trafiksikker og reagerer hverken på busser, tog, knallerter, cyklister, hunde eller andet.

Jeg har haft ham siden han var to år og han har altid været sund og rask og er passet med dyrlæge og smed. Går pt. sammen med en anden vallak, men har også problemfrit gået sammen med hopper.

Top er registreret i APHA (American Paint Horse Association).

Sælges med handelsundersøgelse på normale vilkår og kontrakt for privat handel. Jeg forbeholder mig ret til at vælge imellem købere, da det betyder meget for mig at han kommer til den rette rytter/ejer. Hjem kommer før pris.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 137821
F: Super Dry Ice
217,573
M: Gamblers Miss W
317,520
MF: J J Bar King
136,224
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
Western: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 21 juli 2011 kl. 22:21, og har været vist 3402 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider