;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fantasia (Bergs Charlotte)

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Hoppe
 18 år 
 138 cm
 Rød
Fantasia er en smuk og superdejlig sportspony fra Holland med stor kapacitet indenfor for både spring og dressur. Fantasia er en pony man kan vokse med, da hun har et fantastisk temperament,så hun på trods af sin forholdsvis unge alder egner sig godt også til den mindre eller lidt nervøse rytter. Hun er er redet også af meget små ryttere (8-10 årige) og passer altid på dem selvom de er urutinerede, så tager hun den blot med ophøjet ro. Hun kan rides ud alene og er 100% trafiksikker. Hun har mange placeringe i spring vundet flere LB'er og har startet sin først LA og var fejlfri. Fantasia har tre rigtig gode gangarter, som altid blive rost til dressurstævner. I dressur har hun ligeledes mange placeringer i LC og LB har startet sin første LA. Hun er envidere terrænvant. Fantasia er supersød i stald og ved indtrækning fra fold. Hun er trafiksikker og er et pragteksemplar at have med til stævner og har et "jernhelbred".
Vi har haft Fantasia i knap 3 år men vores datter er blevet for stor og vi må derfor desværre skille os af med hende. Da vi allerede har købt ny hest skal vi hurtigt af med hende.

Fantasia er et besøg værd, hvis man søger en pony man kan stole 100% på til sine børn og som har kapacitet til at kunne følge med i takt med at ridningen udvikles.

Fantasia er passet med alt. Hollandsk hestepas medfølger.

Pris. 27.000 (uden udstyr)
Udstyr: 3.000 kr (sadel (Wintec kombineret) + underlag, hovedtøj, vinterdækken (Amigo), Ulddækken, regndækken, stalddækken, skridtdækken, springgamacher, bandager; nypris ca. 8.0000)

 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 137724
F: ukendt
M: Ukendt
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 08 august 2011 kl. 13:22, og har været vist 7830 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider