Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Manchester

(R.I.P.)
 Ridehest, blanding
 Vallak
 2006
 164 cm
 Mørkebrun
Manchester, kaldet Baby, er en kæmpestor hyggetrold og kælepot på fold og i stald. Han er en hest med et stort hjerte, der vil knytte sig til sin rytter, som et føl er knyttet til sin mor, hvis der bruges tid og træning fra jorden, vil han gå igennem ild og vand for dig.
Selvom han er en kælepot, der hvis det stod til ham, helst skulle have opmærksomhed hele tiden, kan han nemt tændes på banen, hvor det så også helst skal være udfordrende for hjernen.
Han er både nysgerrig, hengiven og klar til at føje din mindste bevægelse. Dette kræver selvfølgelig at han stoler på dig, som han gør uden at tøve hvis du viser ham at han kan stole på dig.

Han er trænet i horsemanship, og er utrolig smidig i arbejdet fra jorden. Han er sadelvant, og påbegyndt ryttervant, som han tog i stiv arm.
jeg har desværre ikke haft tiden til at holde det ved lige, så han har stået stille i et halvt år, og er lige startet op igen.
Jeg har grundet uddannelse ikke haft den fornødne tid til at færdiggøre tilridningen, men han er meget tillidsfuld, og venter bare på at kunne glæde sin rytter.

I februar måned 2009, havde han et uheld på marken hvor han gled og slog sit ben, og han har stået stille i et år, grundet mistanke om en muskel- eller seneforstrækning. Yderligere information/hele forløbet kan læses på min præsentation.

Grundet dette, forventer jeg ikke længere at få mere end en hygge- eller skovturshest ud af ham, da hårdere fysisk træning muligvis vil medføre halthed.

Billederne er ham som 3'års
 
 
 
 
 
 
ID: HST 137723
F: King Charles
Tysk Oldenborg
M: Milan
DV/Fuldblod
Dressur: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 11 februar 2014 kl. 22:17, og har været vist 101 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider