Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Flicka

 Anden særlig race
 Hoppe
 12 år 
 155 cm
 Brun
Jeg rider Flicka sammen med Line somer hendes anden part, og Sofie hendes ejer.

Flicka er en sød kærlig 5 årig hoppe. Synes selv hun har en rigtig pæn kastanie brun farve. Hendes bygning er nok mest hen af fjordhest, men hendes tempramang hører nok til Oldenborgeren. Bort set fra hendes stædighed, som nok kommer fra Fjordhesten xD

Flicka er rigtig rolig af en fem årig. Efter jeg har haft part på hende i fire månneder, har jeg kun opblevet hende bange et par gange. Hun tag nye ting med stiv arm, og viser altid stor interesse i nye ting. Hun kan dog godt blive bange, men er nu meget nem at få ned igen. Det er værer hvis man selv girer hende op. Hvis man selv har en dårlig dag, eller hvis man bare er lidt irriteret, reagere Flicka utrolig hurtigt på det. Hun bliver hidsig og ukoncentreret, derfor er det vigtigt at hvis man har haft en rigtig dårlig dag, skal man ikke give Flicka skylden for at opfører sig lidt underligt. Selv om jeg har haft part på Flicka i 4 månneder, føler jeg det stadig som om, hun er en ny hest, som jeg stadig skal lærer at kende. Dog har jeg aldrig været så glad for en hest som hende, håber virkelig jeg kan have part på hende meget længe endnu.

Flicka er ikke nem at ride i dressur, hvis man ikke kender hende og bare sætter sig op er det ikke lige alle der kan ride hende, men hvis man bare lærer hende lidt at kende, så er hun meget arbejds villig, og reagere fint på dine signaler. Efter jeg er begyndt at få undervisning på Flicka, har mig og Flicka rykket os så meget. Vi forstå hinanden meget bedre nu, og i forhold til hvordan det så ud i starten, er jeg rigtig stolt af hvordan det er nu. Lige pt. er vi begyndt at øve vesader og shenkel-vininger, men vi kæmper stadig med galoppen, og jeg regner ikke med vi kommer til at ride en LC lige forløbig, men håber det bliver til noget en dag.

På tur er Flicka blevet så god. I starten da jeg red hende kunne man næsten ikke holde hende i galoppen, eller det kunne man faktisk ikke. Hun trippede rundt og kastede med hoved næsten hele tiden, også før i tiden har hun været endnu værer. Men nu er hun blevet rigtig styr bar. Det er sjældent man bliver nød til at tage lidt hårdt fat for hun fatter at hun ikke skal løbe, og for det meste skal man bare lige have fat og vise hende at hun ikke må og så lytter hun. har også prøvet hvor jeg kunne sætte mig i letsæde og bare give hende løse tøjler, uden hun løb! :D Det er et stort skridt.

I springning er Flicka altid ivrig. Hun elsker at springe, og har aldrig prøvet eller set Flicka refusere. Har dog kun selv sprunget på hende 2 gange, men ser frem til at springe hende noget mere i fremtiden. Jeg elsker at springe på hende, selv om jeg ikke er den bedste springet, kommer vi altid over, og hun er meget nem at sidde i. Hun kan godt værer lidt ivrig og styrte mod springene, men man skal bare huske at korte hende lidt af så hun ikke springer så hurtigt over at hun river ned.

Når man træner Horsemanship med Flicka, er hun virkelig sjov. For det meste er hun ligeglad med alle de ting jeg viser hende, men hvis der er noget der er farligt så er det farligt xD Har kun prøvet en enkelt gang hun var bange for noget, det var en gjord jeg havde taget med ud for at ligge op på hende ryg, bare for sjov skyld, og mærkeligt nok flægnede hun total skråt, og var lige ved at rive sig fri fra mig, men eller har der aldrig været noget.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 137666
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 16 juli 2011 kl. 21:34, og har været vist 118 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider