Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Black-Jack

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 13 år 
 162 cm
 Mørkebrun
Købte Black-Jack (far er Frieser og mor er Oldenborg) som 1-årig med planer om at han skulle blive min nye kørehest. Meeen han er en hest med nerverne rimelig meget uden på pelsen, så jeg ser tiden an og håber på han med alderen og rutinen bliver mere sikker. Tilridningen af ham er startet og den har han klaret over al forventning. Han har en drøm af et temperament og er bare jordens største nussehoved :)

Efter købet af Black-Jack har jeg også fået øjnene op for dressuren. Og med Black-Jack's dressurblod (flere ster-kårede bedste- og oldeforældre på faderens side samt Claudie Damsgård som morfar) og lækre bevægelser tror jeg han kan komme ret langt. Så jeg vil begynde til dressurundervisning er se hvad vi kan drive det til.

Og så er han altså født i 2007 - ikke 2008 som jeg kom til at angive... hvorfor kan man ikke rette i det?? Grr..
 
 
 
 

[Part] Skovturs og/eller dressurrytter søges.

Jeg søger en erfaren og dygtig rytter til at ride min hest to valgfrie dage om ugen.
Black-Jack er hovedsagligt blevet brugt til skovture, men jeg er så småt begyndt på dressuren på ham. Jeg er dog selv gammel springrytter og har ingen erfaring i dressur, så jeg er begyndt med lidt undervisning. Jeg tror han kan komme rigtig langt med tiden.
På tur i skoven er han helt fantastisk og dejligt frisk. Han er en opmærksom hest der kigger meget på sine omgivelser og ind i mellem synes han da også at verden er et ret farligt sted. Det viser han ved at gå og pruste af tingene ;) Han har aldrig bukket med mig, stukket af eller lign.
 
 
ID: HST 137632
Dressur: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Hårbolle Farmen
Senest rettet 20 april 2014 kl. 16:45, og har været vist 2463 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider