;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Michel Holmegård

Billede
Billede
Billede
Billede
 Connemara  
 Hoppe
 22 år 
 148 cm
 Lys skimmel
Michel Holmegård er en ideel pony, for en rytter uden megen erfaring, men med ambitioner om at starte landsstævner m.m. Michel har tre særdeles gode gangarter, og i Connemara forbundet er hun bedømt og kåret til gangarts karaterene af følgende: Skridt: 8 Trav: 9 Galop: 9
Med kommentaren: Traver med stort sving, bæring og god takt. God smidighed gennem hele kroppen. God 3-taktet galop. God rentaktet skridt.

Michel har desuden været med i hesteshowet på Roskilde dyreskue samt Bregentved dyreskue, hvor hun repræsenterede Connemara foreningen. På Roskilde dyreskue gik hun i kvadrillen sammen med de andre heste racer og således også i selve showet. Her reagerede hun ikke på støj i form af musik, menneske varm, eller de andre heste. Michel elsker at være midtpunktet, og har desuden også opnået gode karakterer i dressur. Her har hun startet LA klasser med procenterne mellem 61-65 %. Altid med kommentarer som: at hun var en fantastisk pony, med dejlige gangarter og stort potentiale. Hun har været med på Brøderup Efterskole, hvor vi modtog undervisning. Her havde hun udviklet sig så meget, at hun var klar til at starte PRI, men da der blev kværke, kunne vi således ikke komme til at starte og så var rytterens pony år slut.
Derudover gemmer der sig et uudnyttet spring kapacitet i hende, hvilket blandt andet resulteret i at Michel vandt over spring hestene i en spring konkurrence på Brøderup efterskole i højden 80 cm. Kommentaren lød således: Springer med stor villighed og mod.

Da Michel gør sig godt inden for begge kategorier, ville hun være oplagt til military.

Michel er en meget glad og udadvendt pony, man kommer til at elsker. Hun er stille af sind, og binder sig hurtigt til den der passer hende. Hun er trailer vant og trafik sikker. Men da jeg er blevet student og skal flytte til Odense, bliver jeg modvilligt nødt til at sælge hende.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 137501
F: Teglstrup Duke
Connemara
M: Cecille
Connemara
MF: Hovholmens Golden Flash
Connemara
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 11 august 2011 kl. 18:15, og har været vist 5727 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider