Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sparkly

Billede
Billede
Billede
Billede
 Småhest, blanding
 Hoppe
 24 år 
 149 cm
 Plettet
Sparkly er en hoppe på 14 år. Hun er en blanding af knabstrupper/new forest. Hun bærer alle 4 appaloosategn, men er ikke registreret.
Sparkly er westernredet, men der er ikke trænet nogle discipliner med hende i 2 år i hvert fald. Jeg har brugt hende til skovturshest, og det har hun klaret fint synes jeg. Jeg er ikke en særlig rutineret rytter, men kan sige, at Sparkly er meget sensitiv overfor balance og alle de andre signaler. Hun flytter sig prompte på bag- og forpart ved det mindste signal, og så har hun den mest vidunderlige jog. Ellers er hun en hest der er rask og gerne vil frem. Hun er meget rolig og utrolig nem at ha' med at gøre fra jorden af. Hun reagerer på de mindste signaler og er super velopdragen og hensynsfuld. Vi leger med presenninger og hun ta'r det fint. Sparkly kræver en rolig rytter der kan gi' hende de rigtige signaler, da hun ellers bliver forvirret.
Ellers er hun glad for at komme ud, og kan sagtens rides ud alene, ligesom hun sagtens kan efterlades alene på folden. Hun går fint og roligt op i trailer. Sparkly er chippet og passet med smed og vacc. Hun går uden sko.
Hun kommer hen til mig når jeg går ud på folden, og følger villigt med overalt. Har respekt for hegnet.

Sparkly står på Bornholm og transport til fx Sjælland koster 1500,-


 
 
 
 
 
 
ID: HST 137493
Western: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 15 juli 2011 kl. 14:27, og har været vist 2729 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider