Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vordegaards Matti

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Vallak
 15 år 
 137 cm
 Brun
SKAL SÆLGES NU, GIV ET BUD!!

Flere billeder og video kan ses via annonce på ridehesten.

HER er ponyen til dig, som vil blive set på stævnepladsen, komme videre med din ridning og blive dygtigere, være med i uddannelsen af din egen pony og have en ven for livet. Matti er en skøn allround pony med charme, selvtillid, udstråling og gåpåmod. Knytter sig utrolig meget til sin ejer, og er du den rigtige, vil han gøre alt for at gøre dig glad, og give dig en god ridetur.

I dressur går han på LB-LA niveau. Laver fine versader, schenkelvigninger i skridt og trav og særdeles gode øgninger. Lytter rigtig godt til hjælperne. Lærenem og øvelsesstært. Er startet til stævner, bla. LC2 til 68 %. Han er startet til og med LC klasserne. Han har tre rigtig gode gangarter, som altid bliver rost til stævner, super haseaktion. Mattis halvbror går pt. PRI.

I spring viser han stor gejst og gåpåmod, springer sikkert, trækker selv mod springene og springer altid stort over, super teknik. Springer let fyld, okser og kombinationer uden problemer. Har sprunget 130 cm i løsspring med god luft under, se billede. Springer med stort overskud en bane på 80 cm!

En selvgående og ærlig pony, som ALTID er glad og tilfreds. Har et rigtig godt hoved, og hjertet på det rette sted, dejlig nem i det daglige. Kan gå alene og sammen med alle andre heste på fold. Er redet udenfor, indenfor og på tur.

Sælges til en seriøs rytter, der vil udnytte hans talenter. Er særdeles børnevenlig, og kan uden problemer rides af meget let øvet rytter på 9 år. Det forventes, at rytteren har fuld forældreopbakning. Sælges udelukkende pga. ejers overgang til hest. Forbeholder mig ret til at vælge mellem eventuelle købere. Pris kan evt forhandles.

Kort sagt, en unik pony med kæmpe potentiale for spring og dressur, som bare skal opleves!
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333200608754
F: Grønvangs Bacardi
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 16 oktober 2011 kl. 14:45, og har været vist 20030 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider