Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sunshine

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 27 år 
 158 cm
 Broget
Da min veninde skal på efterskole til efteråret (august), er hun desværre nødsaget til at sælge sin dejlige hest, Sunshine (Sun).

OBS: sunshine er 18 år :)

Sun er en tillidsfuld, rolig og særdeles smuk hoppe, i sin bedste alder, som har et dejligt temperament (hun er hverken for rolig eller for varm).

Sun er en rigtig allround hest, som har prøvet - og kan lidt af hvert.

I dressuren har Sunshine gå-på mod, og hun prøver at gøre alt hvad hun kan for at "please" sin rytter, hun kan alle de nødvendige ting + lidt til, og søger godt ned til biddet, når hun er ordenligt opvarmet.
I springningen er Sunshine i sit ES, man kan se og- mærke på hende at hun elsker det, hun har også en fantastisk springteknik og styr på hvor hun sætter benene- nutidige ejer har sprunget omkring 130 på hende, og vandgrav uden problemer.
Sun elsker også en god tur i skoven, hun kan godt blive lidt ivrig efter en gallop, men det er ikke fordi det ikke er til at håndtere. Hun og hendes ejer har for to års tid siden deltaget -og gennemført et par distance ridt - hvilket også er gået fint!
Hendes ejer har ofte reddet hende uden saddel i skoven, uden problemer :)

Foruden at være en god ridehest, er Sunshine også skøn at have med at gøre i stalden og elsker at blive striglet og ordnet. Sunshine er vandttil at stå i boks i vintermånederne, men går lige pt. på sommergræs :)


OBS: pga. manglende tid, har Sunshine det sidste halve års tid stået forholdsvis stille, med et par enkelte ture i skoven - og fold hver dag- derfor skal hun rides i form igen (vi er så småt igang med noget genoptræning).

Sunshine ville, trods sin alder, være den perfekte hest, for rytteren der elsker at ride i skoven, men samtidig gerne vil holde sin dressur/ spring igang på en stabil og dejlig hest. Derudover ville hun også fungere godt som selvskabshest, med et par ture i skoven i ny og næ, da hun er sådan en hest der kan står stille i et par uger, og stadig være ridbar derefter :)

Sunshine har tidligere i livet fået et par føl :)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 137262
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 29 juli 2011 kl. 22:23, og har været vist 3824 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider