Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nikoline

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 19 år 
 150 cm
 Brun
Nikoline er en nordbagge blanding på 9 år, hun er en super kammerat der er nem at håndtere. Super på tur med andre heste men alene har hun bestemt ikke travlt med at komme nogen steder. Går en fin dressur når hun er i træning, pt. har hun ridepause fordi jeg har bækkenløsning og har termin om lidt.

Vi har startet et par småstævner i LC2 og fået 2. præmier hver gang. Hun har en super behagelig trav og når balancen og formen tillader det, har hun også en behagelig galop.

udvendige griffelben på højre forben har der været brud på og derfor springer vi ikke, for jeg er ikke sikker på om benet holder, ellers har der ingenting været efter bruddet.

En køn hoppe der nyder at blive brugt, men som ikke bliver tåbelig af at stå et par dage, en måned, et halvt år. Nem at introducere til ny flok da hun ikke gør det store væsen af sig. Har haft et enkelt føl som 3½ år og var en god mor med stor tålmodighed.

Rigtig rar at ride og er flink til at "sige til rytteren" hvis man gør noget "galt" uden at blive irriteret, bare et lille "hm hm, det der går ikke rigtig ven!". Bryder sig ikke om store armbevægelser fra ryggen, kan sikkert trænes, men har ikke gjort så meget i det da jeg ikke selv bryder mig om at svinge rundt med arme og ben på ryggen af min hest :D

En dejlig hest som jeg altid har gode rideture med. Meget udholdende og har prøvet at starte et enkelt distance-prøveløb. Dejlig hest som ikke ødelægger grimer og den slags :)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 137239
Dressur: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 19 februar 2012 kl. 21:40, og har været vist 1989 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider