;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kortehoeve´s Gasella

Billede
Billede
Billede
Billede
 Welsh  
 Hoppe
 15 år 
 130 cm
 Cremello
Gasella er en dejlig welch pony sec. B. Hun er ca. 130 cm høj og 5 år. Hun kommer oprindeligt fra Holland. Hendes mor er Kortehoeve´s Alexandra har 2 år i træk været sec. B champion til det Hollandske eliteskue, og hendes far er Stougjeshoeve Easter har en del ungdyrschampionater. Bla. blev han ungdyrs sec b champion ved det internationale Dragon show. Easter er ud af hoppen S. Esmaralda der ud over egne top show resultater har vist sig som en helt prima avlshoppe. Hendes afkom er gået helt i top i Holland de sidste par år.
Hun er yderst kælen og meget tillidsfuld, og ellers bevæger hun sig også meget godt. Hun er ikke tilredet, men jeg har været oppe på hende nogen gange, og jeg bliver ved med at arbejde med hende indtil hun er solgt.
Men ellers det sjove ved hende er jo hendes farve, fordi hun giver gyldne afkom, hun har farven cremello og hvis hun bliver bedækket med en rød hingst er der chance for at føllet bliver cremello, pelonino eller dun farvet. hvis det er en palomino bliver føllet enten palomino eller dun farvet. Så hun er jo rigtig god til avl, hvis det er det. Hun er nok ikke lige den kønneste, fordi hun jo har blå øjne, og hun har stor tendens til at blive solbrændt på mulen, pga. hun igen pigmenter har. Hun er blevet bedækket med en palomino hingst som hedder Stougejeshoeves Rebel, han kom til Danmark samtidig med Gasella. Han er ikke så gammel men er rigtig lækker, og har en super gang. Vi har tjekket Gasella ved en anden hingst og hun viser ingen tegn på brunst, men vi kan endnu ikke garentere hun er ifol.
Hun har pas, og er passer med dyrlæge og smed.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 137155
F: Stougjeshoeve Easter
M: Kortehoeve´s Alexandra
MF: Wildzang´s Sundancer
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 30 juni 2011 kl. 19:01, og har været vist 217 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider