;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

King

Billede
Billede
Billede
Billede
 Væddeløbshest, blanding
 Vallak
 15 år 
 165 cm
 Rød
King er en rigtig charmerende fuldblod. Han er meget tillidsfuld, og har en stor personlighed. Da han ikke er så gammel, så er han stadig under opdragelse.

King har tidligere været vædeløbshest og det skal der tages hensyn til. Han er ikke så glad for piske, og man skal lige tænke sig en ekstra gang om når man rider i skoven med andre. (men han er nu blevet meget dygtig til at blive holdt tilbage)

Kings potentiale er helt klart inde for springning. Men, han viser også tit at han sagtens vil kunne ride god dressur. Han er nem at styre med benene, han lytter meget.

Da king er unghest har han stadig en ungheste opførelse engang i mellem. Dvs. Han kan til tider bukke lidt, stoppe op, sige fra osv. Men det er alt sammen noget han er blevet bedre til, og det går fremad.

Det koster ca. 100kr om måneden. Du skal muge hver gang du har ham, og lave foder til næste dag. (meget enkelt) og så har du ham ellers som din egen. Han står i Kirke Værløse på en lille hyggelig går med 11 andre heste, og end masse søde piger.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 137114
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 30 september 2011 kl. 16:35, og har været vist 1988 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider