Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mellows Miss Dixie

Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 15 år 
 148 cm
 Dun
Dixie er en smuk ponyhoppe (dunfarvet m/ål og kraftigt, men elegant bygget - kan bære en voksen uden problemer) på ca 148 cm, der bliver fem år i år. Hun er tilredet til skridt trav og galopanspring og en lille smule bomme (som hun gerne springer over :)), men er endnu ikke samlet.
Dixie er en meget kontaktsøgende og samarbejdsvillig pony, der altid står stille ved opsidning og altid er den samme at ride på - også selvom hun ikke er redet i et stykke tid :)
Hun er ikke så erfaren på tur og vil gerne have en "støttepædagog" med, men hun er meget lærenem, så det vil hurtigt komme. Jeg har trænet klikkertræning med hende og hun er særdeles motiveret og vil meget gerne lære nye ting.
Dixie er westerntilredet og meget blød - hun kan rides i grime på banen uden problemer :)
Hendes afstamning er spændende, hvis man skulle have lyst til at få et føl på hende. Hendes far er nemlig ren amerikansk appaloosa (plettet mustang) og hun har hans farvegener, selvom de ikke er slået så meget igennem på Dixies udseende. De kommer dog mere og mere for hvert år :)
Dixie er kun sat til salg, fordi de andre heste vi har er ismuler og det er dem vi gerne vil arbejde med - det er virkelig synd for en pony som Dixie!! Hun fortjener bedre!!

Da hun gerne skal afhændes inden vi skal på sommerferie i uge 28, har jeg sat prisen uhørt lavt - højeste bud over 10.000!!

Hvis du gerne vil høre mere eller se hende, så skriv på koldmosen@hotmail.com eller tjek nedenstående klip på youtube :)

http://www.youtube.com/watch?v=7JeKy9d7BG8

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200609024
F: Seldom Seen Marshmellow   Link
Appaloosa
Dressur: Tilredet
Western: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 28 juni 2011 kl. 23:25, og har været vist 1445 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider