Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rözsi

Billede
Billede
 Araber, andre  
 Hoppe
 21 år 
 157 cm
 Lys skimmel
Rözsi sættes nu til salg pga manglende tid og låner ønsker ikke at købe hende.
Rözsi er en sød og opmærksom hest der er nænsom at ride og elsker opmærksomhed.Hun er en fantastisk sød hest, at have med at gøre i hverdagen. Ingen staldfejl eller unoder. Hun har aldrig dårlige dage. Hun er lige god om man rider hende udendørs ridebane eller i ridehus. Hun kan sagtens stå i en måned og alligevel er hun den samme når du sætter dig op på hende.

Hun er en super fin hest på tur. Både alene og med andre. På vej eller i skoven. Da jeg bor på landet er hun vant til store maskiner og dem siger hun ikke noget til. Lastbiler, biler, traktorer og majetærsker kan køre lige ved siden af hende. Man kan sagtens trave og galoppere på hende, når man rider tur. Hun stopper med det samme man beder hende om det.

Jeg har haft hende i 5 år. har fået et afkom efter hende og selv brugt hende til hyggeridning. Sidste forår blev hun lånt ud til dressurrytter som har arbejdet flot med hende. På den korte tid har hun startet stævner i lc og lb og lært øvelser til La. hun kunne intet før dette. Hun er en hest som er lærenem, og som gør alt for samarbejde med sin rytter.
herudover er hun skøn at ride i naturen på, er trafiksikker, kan læses på trailer selv og opdragen. Hun er passet med alt. Er kåret og avler stort. Hun er 11 år og ca. 156-158 i stang. Da hun for snart 3 måneder siden fik en kodeledsforvridning skal man forvente optræning, derfor også den lave pris. Hun er rengående igen og kan sættes forsigtigt igang.
Hun står opstaldet nær ved haslev.videoen er fra hendes første stævne efter ca. 6 ugers ridning.
http://www.youtube.com/watch?v=SNDQIAm80D0
Hun er kåret i DSAH.
Her følger beskrivelsen:
Kåret i klasse 2A.
kat. nr. 12, Rözsi Al Ziyadah, f. 2000 e. Schani ua. Kuhayla Al Ziyadah F.2. e. Koheilan 1-15
Karakterer: 7 7 7 7 7 7 7 7 6 7
Stangmål – 155 cm. Pibemål 19,0 cm.

Godt middelstor hoppe af ret god type. Passende bredde og dybde. Kønt hoved, lidt kort nakke. Middellang hals. Ret god skulder og manke. Lang lænd. Middellangt, velformet kryds. Passende føre forlemmer. Ret god skridt og trav. Middelt undergreb i galop.
Tildeles Stutteri Harknags vandrepokal for bedste A-hoppe
Udover at fungere som dressur hest har hun i 2008 fået et rigtig lækkert føl, som pt er 162 i stang og meget fornuftig at arbejde med. hun avler stort

 
 
 
 
 
 
ID: HST 137013
F: schani
SH 1006 DK DSAH
M: Kuhayla Al Ziyadah
A 2016 DK DSAH
MF: Koheilan 1-15
Dressur: LB-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 26 juni 2011 kl. 00:03, og har været vist 1852 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider