;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fleurie

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 18 år 
 166 cm
 Brun
Jeg har langt om længe indset at Fleurie og jeg ikke passer sammen mere, og har derfor valgt at sætte hende til salg. Det er ikke en let beslutning for mig, da hun er en ganske særlig hest, som knytter sig utroligt meget til sin ejer.
Fleurie er en skøn hest. Hun er utroligt kælen på fold og i stald, og kommer altid hvis man vil snakke. Desuden er hun rigtig let at fange.
Fleurie er glad for at lave noget sammen med mennesker, og jeg har derfor brugt hende meget til horsemanship. Hun elsker det, og er utroligt lærenem, hvilket hun også er under ridning. Fleurie har et varmt temperament, og skal derfor sælges til en person som kan magte dette, og giver hende tid til at tænke over tingene. Hun har tidligere haft tendens til at blive bange for ligegyldige ting, men dette har horsemanshippen hjulpet utroligt meget på. Dog er hun en hest der skal i hænder mindst hver anden dag.
Fleurie er kommet senere i gang med sin uddannelse, og er derfor ikke alderssvarende uddannet. Men hun har rigtig fine gangarter, hvor specielt skridt og galop skal fremhæves. Hun har helt klart evner for at blive en fin dressurhest for rytteren der ønsker dette. Hun er også let indsprunget, og har en meget god bagbensteknik, så hun har evnen til at komme et godt stykke vej. Jeg har dog ikke gjort særligt meget i dette.
Fleuries stamtavle gør hende også til et spændende avlsemne, og det at hendes sind er så fantastisk er også helt klart værd at avle på.
Hun egner sig også til horsemanship hvis det er den vej man ønsker at gå. Vi har blandt andet leget med presenninger, paraplyer og andre ”farlige” ting, hvilket hun blot synes er sjovt. Hun er gået for lange liner, og lærte det lynhurtigt.
Fleurie er derfor en hest som kan bruges til stort set alt, bare man tager hendes temperament med i beregningen.
Hun ville være den perfekte hest til en rutineret rytter som søger en hest at uddanne.
Hun er lige pt. ude af form, da jeg ikke har været hjemme. Men jeg begynder så småt at arbejde med hende i sommerferien.
Jeg er utroligt glad for Fleurie, og det betyder derfor meget for mig hvor hun kommer hen. Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem eventuelle købere.
Hun er ikke trailervant, men kan køre i lastbil.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200303522
F:
DVH 658
(DV DK)
M: Lafayette
9305377
(DV DK)
MF:
DVE 356
(DV DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 25 juni 2011 kl. 22:10, og har været vist 3085 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider