Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fiona

Billede
Billede
 Småhest, blanding
 Hoppe
 22 år 
 156 cm
 Brun
Fiona er hesten for personen der ønsker at ride skovture let dressur, og avle, eller bare som hygge eller selvskab,
Fiona har gået store stævner både i spring og dressur, men hun har desværre fået konstateret spat i bagbenene, men det er heldigvis godartet spat.
Fiona er en utrolig kærlig hest som bare vil det bedste for en, hun er meget opmærksom på signaler, hun elsker at komme på tur det er at fortrække for hende, hun kræver dog en rutineret rytter på tur da hun godt vil fremad men nem at stoppe. Fiona kan ikke lide at ride dressur på almindelig bane, det gør hende nervøs.. så hvis hun skal rides i dressur er det på en stor mark eller andre steder i naturen....
Fiona har nogle gamle ar i ansigtet som ses på billederne, hendes ar kan dyrlægen ikke svare på hva er fra, men hun er meget kælen i hovedet og elsker virkelig at blive nusset og striglet om... Fiona er blanding imellem newforrest og noget fuldblod, og har super fine gangarter hvor galopen især bør fremhæves det er den hun er bedst i under rytter lidt fra helt kort galop til en lang afslappende galop.... hendes trav er også godt hun kommer godt ind under sig... Hun har stort spring talent som ville være super at avle videre inden jeg fik af vide hun har spat løssprang jeg hende og det elskede hun hun kom utroligt langt over springene.
Det er med meget stor sorg i hjertet jeg vælger at sælge hende da hun virkelig er en dejlig hest som bare vil det bedste for en, jeg købte hende unden at vide hun har spat og ville bruge hende til mere end hun kan holde til desværre så havde jeg dyrlæge tjek på hende hvor der blev konstateret spat, så desværre vil jeg sælge hende til nogle som vil tage hensyn til den hest som hun er. ring gerne hvis i vil vide mere om hende.
Jeg tillader mig at vælge imellem hjem til hende, og det er hjem før pris som tæller..
 
 
 
 
 
 
ID: HST 136940
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 22 juni 2011 kl. 10:10, og har været vist 4388 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider