Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cavaliére Cadeau

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 25 år 
 144 cm
 Rød
Cavaliére Cadeau. Han er 144 cm i stang. Jeg har haft ham i 2 år og rider nu LA på ham i dressur senest LA1 til 62,07%
I dressur går han LA klasser. Jeg har sprunget 1,10m på ham, i løsspring har han sprunget 1,25m, og på bane springer jeg omkring 1m, til stævner rider jeg dog kun LC-LD. Jeg har redet jagt på ham 2 gange hvor han er rigtig dygtig. Jeg har også redet millitary på ham 2 gange til stævne og nogle gange til træning, til det første stævne stillede jeg op i en 50-60cm hvor jeg blev nr. 2. På tur er han ikke lige den hurtigste i skridt men i trav og galop kan han sagtens følge med, han er ikke god til at være på tur selv men arbejder på det. Jeg rider også ringridning på ham 2 gange om året, jeg er blevet nr. 1, 3, 4, og 9. Som du/i kan høre har han prøvet rigtig meget, og han er dygtig til stort set alt.
Lige nu står han på en rideskole i jordrup i nærheden af kolding hvor han går med elever næsten hver dag, men han kan sagtens kende forskel på når jeg rider ham og når de rider ham, han er god til alle slags ryttere, nybegyndere, rutinerede, rytterer der vil have fart på og nogle der ikke vil have så meget på.
Han gør alt for at tilfredsstille sin rytter.
Han er 15 år nu og det er ikke til at mærke på ham. Han har aldrig været syg i den tid jeg har haft ham, han døger ikke med forfangenhed og halthed.

Desuden har han deltaget i DM i 2010 i teamcup hvor vi vandt en 2. plads, og i år (2011) skal han med igen denne gang i springstafet:)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 136788
F: Comet
SPH 78 DK D.S.P.
M: Fuga
771104082 DEU HA
MF: Maitank
LDB. 10 DEU HA
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 13 juli 2011 kl. 10:18, og har været vist 1615 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider