;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hagens Vicky

Billede
Billede
Billede
Billede

 Connemara  
 Hoppe
 26 år 
 146 cm
 Lys skimmel
Hagens Vicky er en utrolig frisk, ældre dame, som søger en part et par gange om ugen til at nusse og motionere hende, da min tid ikke er til det. Hun er en veluddannet pony, der har mange års erfaring med sig, derfor er hun en ideel lærepony til en rytter, der trænger til nye udfordringer, men som ikke er bange af sig. Hun elsker ture, gerne i et højt tempo. For meget springning keder hende, men hun vil meget gerne i små doser, og er meget dygtig til at hjælpe rytteren. Dressur går hun også gerne og kan stort set alle øvelser til ponydressur. Hun tilpasser sig efter rytterens niveau.
Hun er den rareste pony, og der er på ingen måder noget ondt i hende. Min 5-årig lillesøster kan selv ride rundt på hende, strigle og trække, men Vicky er en frisk pony, og derfor er du nødt til at have en vis rutine.

Der er mulighed for at springe, ride dressur, udøve jordtræning og ride ture. Vi har gode tur muligheder, et lille ridehus samt omliggende marker, som der kan rides på. Der er heller ikke langt til strand og grusgrav. Hun står på vores egen gård, og vi har også en mindre pony, som også gerne må rides på, hvis det kunne have interesse. Staldarbejde er i meget begrænset omfang.
Prisen vil være 500,- for 3 gange om ugen, mere og mindre kan aftales. Jeg underviser gerne i starten, indtil I har lært hinanden at kende, og det kan selvfølgelig fortsætte, hvis dette ønskes. Der er mulighed for at starte stævner og jagter, men kørsel skal du selv står for.
Jeg ser helst, at du er mellem 12-17 år, og så skal du naturligvis overholde dine aftaler. Skriv eller ring ved nærmere interesse.
 
 
 
 

[Part] Rytter søges til den perfekte lærepony

Hun står 4591 Føllenslev, og der kører bus 520 herud hver time både fra Kalundborg- og Holbæksiden. Bus 542 kører også herud. Jeg kan kontaktes på e-mail eller pr. telefon.

 
 
ID: HST 136760
F: Hagens Ryan
RC 76
M: Hagens Joy
RC 543
MF: Värnbergs Orion
RC 27
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 04 december 2015 kl. 15:56, og har været vist 884 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider