Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Wolds Cuckoo

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fell  
 Hoppe
 23 år 
 138 cm
 Sort
Molly kom til Danmark fra Frankrig (oprindelig England) det tidlige forår 2008. Molly er en klassisk fellpony hoppe uden aftegn eller hvide hår. Hendes bygning er solid og racetypisk, med lang man samt hårrige og lange faner (fellponyer har ikke hovskæg men faner). Molly er en meget selskabelig pige, der elsker menneskelig opmærksomhed. Hun snakker med en hen over hegnet på folden og nyder at blive ordnet og striglet - gerne længe! Molly er velopdragen og har været vant til at være meget i hænder. Hun har præmier for bedst redne hoppe og for bedste håndterbare fellpony. Molly kan rides, springes (hvilket hun elsker), gå for lange liner, køres for vogn og efter hun kom til Danmark har hun lært at blive longeret.
Hun rides af såvel voksne som børn, og har et helt specielt blødt punkt for lille Rebecka. Molly er en ægte børnepony, der mentalt indstiller sig når børn er omkring eller på hende.
Molly er af temperament den rolige hoppe der helst går for sig selv. Hendes udstråling er stoisk ro, og hendes sind påkræver nærvær og engagement fra menneskene omkring hende; andet kan man ikke være bekendt!
En fantastisk pige!
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: FP3229
826027FP0003229
F:
FP50128
(FEP GBR)
M: Drybarrows Lady Jane
FP1296
(FEP GBR)
MF:
6883
(FEP GBR)
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 14 juni 2011 kl. 22:48, og har været vist 120 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider