Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sofiesminde`s Milanto

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 11 år 
 158 cm
 Mørkebrun
Milanto er en super køn lille vallak efter pintohingsten Mazzaratti. Han er rolig på stald, og siger ikke noget til at være alene. Han står pænt ved smed og i vandspiltov, og er i det hele taget sød, at håndtere.

Han har gode gangarter og er flink at ride. Han har startet til og med LA2 i dressur. Han elsker også, at springe, hvilket vi har gjort som afveksling fra dressurtræning. Til træning springer vi omkring 80-90 cm, men han vil sikkert kunne komme længere med en rytter der tør springe højere. Han har været med i byen en gang, hvor han var et pragteksemplar, men har dog mest startet stævne på hjemmebane. Han er trafiksikker, kan dog godt blive lidt nervøs ved store maskiner. På tur med andre er han rigtig sød, og han elsker en frisk gallop over stubmarkerne. Jeg har kun redet små ture alene på ham, hvor han er opmærksom, men flink. Står pænt i trailer, men skal lige overtales til at gå op. Han var et år med på efterskole, hvor han prøvede lidt af hvert, bla. strandture og ponygames.

Han har haft totalt nybegyndere og letøvede på ryggen hvor han gik lige så stille. Dog kan han til tider være en drengerøv, men er rytteren bestemt er det hurtigt ovre.

Milanto går med bagsko med kiler, da han før havde en tendens til, at låse i knæet, men efter han har fået sko på, er det holdt op. Det har ikke haft nogen betydning for brugen af ham. Passet med smed, tandrasp, vaccination og ormekur.
 
 

[Salg] Sød allround vallak

Alt hans udstyr kan følge med til en merpris, bla. en tilpasset (Nov. 2014) Windsor Elite dressur sadel, hovedtøj, dækner osv.

Pris: 40.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200604427
F:   Link
PIH 57
M: Chiquita
9309219
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 29 oktober 2015 kl. 21:45, og har været vist 210 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider