;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Boomer

Video
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 20 år 
 163 cm
 Brun
Boomer er min dejlige vallak på 11 år. Jeg har haft ham siden han var ½ år, men er nu desværre nødt til at sælge ham, fordi jeg ikke længere har den fornødne tid til ham. Jeg er dog parat til at vente på den rette rytter.

Han er videreuddannet kontinuerligt af en eliterytter og har startet til og med LA4 på C-plan. Boomer er placeret i LA1 og LA2 med 67% på C-plan og LA 4 på klubplan med 70%. Han har startet i U-LC med fejlfri runde. Han er nem at have med til stævner og går lige op i en trailer.

Boomer er en rigtig sød og rar hest, der er utrolig nem at ride, - en rigtig pigehest, der ikke kræver mange kræfter. Han har potientiale til meget mere og han er introduceret for kandar uden problemer. Boomer kan momentvis række tunge, hvis rytteren har for hårdt fat i tøjlerne, han er redet for sæde og schenkler. Så har du evnerne til at ride ham med blød hånd, vil du have en hest uden problemer og uden tunge. Han har aldrig fået en anmærkning til stævne vedr. tungen og er nu redet ca. ½ år til undervisning uden tungen har været at se.

Boomer har aldrig været syg og er passet med vaccination, smed og tænder og går uden sko. Han er ren i røntgen og bøjeprøve og er chipmærket.

Boomer giver altid sin rytter en god ridetur både i dressur, spring og skovtur.

Jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem evt. købere, da det ligger mig meget på sinde, at Boomer får den rette rytter.

Se mere på www.ridehesten.com søgeord:
"Boomer"
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 136564
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 02 februar 2013 kl. 17:08, og har været vist 20050 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider