Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vognmandgårdens Beverly

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Hoppe
 12 år 
 140 cm
 Brun
LINK TIL RIDEVIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=9TpgWB7Bmao&feature=youtu.be (Ponyen har kun været redet en måned på videoen)

Smuk og super velgående new forest hoppe af absolut topkvalitet med mange muligheder - dressur, spring, avl, kørsel.

Beverly er først blevet tilredet i år, da hun har gået som avlshoppe. Hun er tilredet af dygtig voksenrytter, men har også været redet af børn et par gange bl.a. en 7 årig pige.
Beverly er i det hele taget en skøn pony, der er nem at arbejde med, hun er sund og rask, nem i flokken og et stort nussehoved, der knytter sig meget til sin ejer.
Hun går lige op i en trailer og står pænt under opsadling. Som 2 ½ års blev hun tilkørt i tospand, så en kørepony, er der også mulighed for.
Handelsundersøgt i 2012 uden anmærkninger. Forsikret uden forbehold for 25.000 kr. for liv og uanvendelighed, samt der er lavet føl/foster forsikring.

Beverly har endnu ikke været fremstillet til kåring, men hun er klart et emne til en 1. klasses kåring. Hun var som føl med til Landsskuet i Herning, hvor hun blev nr. 3 i kampen om skuets bedste føl.

Beverly er helsøster til den nykårede Præmie og Siegerhingst VOGNMANDGÅRDENS BENTLEY, og hoppelinjen er i flere generationer i lige linje kåret med medalje samt der forefindes både Årets hoppe og Elitehoppe.
Beverlys far er Kantje´s Valentijn, som er DM vinder individuelt i springning, og desuden vandt han også Guld for hold ved Nordisk Mesterskab samt Baltic Cup 2009 Trophy.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333NF0801868
F:   Link
NFHR 127
(NF DK)
M: Vognmandgårdens Bright   Link
NF 2059
(NF DK)
MF:   Link
NFHR 118
(NF DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 18 juli 2013 kl. 07:59, og har været vist 28446 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider