Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Caruzo

 Holstener  
 Vallak
 12 år 
 176 cm
 Brun
Caruzo er en helt fantastisk hest.

Han er let tilredet i dressur men har stået stille siden uge. 6 med en skade, som er væk nu og skal nu igang med genoptræning.

Han har nogle gode gangarter men mangler stadig balance, da han jo stadig er en lille babyhest og har svært ved at styre de lange stænger :)

Han er rolig, men man kan hurtgit tænde ham op. Han er en ballademager og mangler stadig opdragelse. Han gør ting han godt ved er forkert med et frækt glimt i øjet.
Når han først har fået tillid til en, vil han gå igennem ild og vand - vrinsker når man kommer, elsker at kysse og folger efter en!

Købte ham for 2 år siden, dengang havde han en mus i højre bagknæ, som blev opereret væk og der er intet at se på røngten eller andre mén. Jeg har brugt ham som dressurhest, men han er af ren springafstaming. og har lystsprunget 1.70 cm. hos avleren.

Jeg er gået meget op i ikke at uddanne ham for hurtigt og derfor har han haft en masse pauser til at vokse i. Men han elsker at arbejde og vil gøre sit bedste. Har haft ham ude til 2 stævner og han er bare cool, er ikke bange og kom hjem med 3 pladser.

Så hvis du søger en bedste ven, der vil gøre ALT for dig og nå langt i enten dressur eller spring er han drømmehesten!!!

Det med knust hjerte og en ekstrem svær beslutning at skulle sælge ham, men økonomien er ikke til ham :(

Kravene til køberne er at han skal på fold hverdag, helst i mange timer. og at der skal være opbakning fra hjemmet. Jeg forbeholder mig ret til at vælge køberen - da han skal have det bedste af det bedste!

udstyr følges
 
 
 
 
 
 
ID: HST 136498
F: Carinjo
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 09 juni 2011 kl. 13:47, og har været vist 110 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider