Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Teglgården´s Magic Mio

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 14 år 
 123 cm
 Rød
Det er med stor sorg, at jeg må indse, at jeg er for stor til min elskede pony Mio, og han skal derfor sælges. Mio er en lækker halv araber halv shetlænder på 123 cm i stang.

Han udviser stort talent indenfor både spring og dressur. Det højeste han har sprunget er 70 cm, og han har sprunget en bane på 60 cm, som svarer til en LC, men har kapacitet til mere. Mio har en rigtig god springteknik og redder tit spring, hvis rytteren ikke er med eller ikke får afstanden til at passe.

Inden for dressuren kan Mio ride en LC3, desuden kan han lave schenkelvigning i trav og skridt, lave changementer og versader, øgning trænes der på. Mio har aldrig været til stævne, men han bliver ikke nervøs og er rolig ved nye steder. Han går selvfølgelig stabilt til biddet i alle gangarter. Hans gangarter er gode, hvor især traven skal fremhæves. Han reagere nemt på rytterens signaler og er meget lærenem og samarbejdsvillig.

Mio er født i 2007, hvilket vil sige at han er 4 år. Mio har absolut ingen nykker, selvom han ikke er så gammel. Desuden er han børnevenlig. Han er rolig, tillidsfuld og står stille, så han behøver ikke at blive bundet, når man strigler, lægger hovedtøj og sadel på osv.

Mio kan også rides bidløst, hvor han rides lige så godt, som hvis han rides af en følsom hånd med bid. Jeg har redet ture ved stranden og i skoven kun med rebgrime og uden sadel, hvor han var fuldt styrbar.

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200709314
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 15 juni 2011 kl. 15:09, og har været vist 1096 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider