Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lunds Baby Jane

Billede
Video
Billede
Billede

 Welsh  
 Hoppe
 7 år 
 118 cm
 Roan
Lunds Baby Jane WM 1092, født 2011 kåret i 1. klasse fløj. I showklasserne reserve i alle klasser. Hun har båret rytter enkelte gange som 3-års uden problemer, og har været redet et par gange i år af mindre børn uden problemer, kan styres rundt i skridt og trav af en lettere rutineret 9-års.

Beskrivelse: Særdeles god type med særdeles god dybde og bredde. Særdeles kønt hoved med lidt lange ører. God halslængde. God skulder. God manke. God overlinie, god og kort for en 3 års. Veludviklet kryds og lår. For og baglemmer er af god kvalitet, dog en anelse fine. Gode hove. Haserne er rene, men hoppen er kohaset. God i skridt og trav, men svag i sine haser. Hoppen er fremvist i excellent kondition.

Baby Jane er halvsøster til Lunds Bon Jovi, som netop er blevet DM-kvalificeret med sin anden ponyrytter og som blev 2'er til DM i 2015. Derudover er hun helsøster til Lunds Bedingfield, som har startet D-stævner med op mod 80% og Lunds Bright Eyes som har startet ponytrav med stor succes. Så en kvalitets brugspony.

Baby Jane er ifolet med Fronbach Hello Casanova, termin 11. april 2019. Baby Jane følger tilsyneladende i sin mors fodspor, som en særdeles frugtbar avlshoppe, hun er alle 4 gange blevet drægtig i første forsøg.
 
 

[Salg] Kåret 1. klasse fløj - Giv et bud

Sælges med bordeaux pas, vaccineret efter reglerne

Seriøst bud modtages

Pris: 12.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle HesteData Google
ID: WM 1092
208333WE1101267
F:
WMH 120
(WA DK)
M: Søgaardens Bella
WM 1008
(WA DK)
MF:
EWMH 88
(WA DK)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Flere oplysninger om "Lunds Baby Jane", herunder alt registreret afkom, kan du se på HesteData ved at klikke på HesteData ovenfor. Fuld adgang til HesteData fås mod betaling eller (gratis) ved indmeldelse i et avlsforbund, der er tilknyttet Videncentret for Landbrug
Stamtavle
Senest rettet 11 december 2018 kl. 10:19, og har været vist 6750 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider