;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Isabella

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Hoppe
 18 år 
 145 cm
 Gul
OBS!!! Med hensyn til billederne, kan det godt se ud som om, at hun går meget dybt. Men jeg får undervisning på det tidspunkt billederne er blevet taget på. Vi er ved at lære, at hun skal gå mere afslappet, også derefter samles op!!!

Isabella er en meget stabil pony, under dressur er hun dejlig nem, går let til bidet, og flytter sig som regel altid for schenklerne. Hun har potentiale til meget mere end jeg har opnået med hende, da hun har den rette bygning. Spring har vi ikke øvet særlig meget, da det ikke ligger inde for min store interesse, men hun kan sagtens springe. Hun er dejlig nem at have med at gøre på en springbane, ikke for ivrig men heller ikke doven. På tur er hun jordens dejligste pony, er hverken bange for traktor, biler, lastbil og busser. Isabella er MEGET trafikvand, og er aldrig blevet bange for noget som helst. Hun går altid lige i trailer, og har ingen staldfejl.
Jeg har udelukkende valgt at sælge hende fordi, at jeg snart skal på efterskole, og har ikke muligheden for at tage hende med. Isabella er passet med alt, vaccine, smed, tandraspning og ormekur. Jeg har lige fra starten af, været så glad for hende! Så jeg håber bare, at de næste der skal have hende, får ligeså meget glæde af hende, som jeg har haft! I hendes pas er hun kaldt Maritta, men forrig ejer har valgt at kalde hende Isabella, og det har jeg også valgt at gøre.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 135902
F: CITRUS KLATTRUP
EFJH 695 DKFjord
M: TILDE
FJ 9340 DKFjord
MF: PIKANT HALSNÆS
EFJH 672 DKFjord
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 16 juni 2011 kl. 21:49, og har været vist 3072 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider