;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Quasimodo

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Vallak
 23 år 
 136 cm
 Rød
Quasimodo bliver til dagligt kaldt Quasi. Jeg har haft Quasi i 2 år og han har lært mig rigtig meget. Han er meget omgængelig i stalden, og kunne aldrig finde på at bide eller sparke. Han er en dejlig vallak med masser af muligheder. I dressur går han LC klasser til stævner og til træning rider vi en masse LB øvelser. Han springer LC til stævner. Til træning har han sprunget op til 1 meter. Han har fået placeringer i både spring og dressur. Han har også startet en jagt, som han tog rigtig pænt. I agility kan han også være med. Han kan stå på vippebom, ride under plastik osv. Han er stævne- og trailervant. Han er komplet trafiksikker. Når vi skal i skoven, skal vi over en stor vej og han står bare og venter til vi kan ride over. Inde i skoven kan man ride en stille og rolig tur, men han er også med på en frisk galop, hvis det er det man ønsker. Jeg rider tit en tur ud i skoven uden sadel. Han kan ride sammen med andre, men kan også ride alene. Jeg har redet alene over til min veninde flere gange, som tager 15 minutters skridtgang. På folden tilpasser han sig flokken. Han står på ponyklubben i haderslev og bruges i undervisningen nogle dage om ugen. Her er han populær og tilpasser sig den enkelte rytter. Han sælges kun pga. jeg er ved at blive for stor og skal på efterskole.
Quasi er passet med alt (smed, vaccination, ormekur osv.) Han vil være et ideelt emne for til en rytter som har brug for en rolig, sød og god allround pony, som evt. gerne vil ud at starte stævner.
Han sælges til et kærligt hjem med forældreopbakning.
Der medfølger en grime, en trense og et dækken. Mere udstyr kan købes med for 3000kr. bl.a. en tilpasset nyomstoppet trainer sadel af mærket baron, gamacher, skridttæppe mm.

Se flere billeder på hestegalleri.dk
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 135866
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 05 august 2011 kl. 14:40, og har været vist 6784 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider