Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Con Coy

Billede
Video
Billede
Billede

 Hannoveraner  
 Hoppe
 21 år 
 160 cm
 Rød
Coy er et rigtig stort nussehoved, og hun elsker når man bruger ekstra meget tid på at nusse om hende. Hun har en kæmpe personlighed, og er næppe en hest, som man møder igen - en rigtig ener.
Coy har lært stor set alle la-øvelser i dressur, og har startet de første la-klasser til stævner med fine procenter. Hun er dygtig springhest, og med lidt mere træning, vil hun sagtens kunne startes i lb spring. Hun springer uden problemer 1.20 på enkelt spring.
Coys gangarter er middel, hun har en god taktfast skridt og træder godt ind under sig, hendes trav er god og taktfast og hendes galop er helt klart hendes bedste gangart, den er stor og fyldig og har en god op-af-bakke tendens.
Ydermere er hun en yderst dejlig skovturshest, hun bliver ikke så let skræmt og er komplet trafiksikker. Hun elsker en god galop, hvor hun kan få lov at løbe stærkt.

 
 
 
 

[Part] Part søges til dejlig hoppe

STABIL OG PÅLIDELIG RYTTER SØGES

Jeg søger pr. 1/8 ny part til min skønne hoppe Coy, da min nuværende part har været nødsaget til at opsige parten pga. graviditet.
Coy er en frisk hannoveraner/ fuldbolds hoppe på 16 år, men det skal man på ingen måder lade sig skræmme af, da hun selv til tider tror, at hun stadigvæk er unghest. Hun måler 1.60 i stg., men større ryttere kan også sagtens ride hende, da hun er forholdsvis langbenet.
I dressur går Coy de fleste La-øvelser, og har også været startet i de første La-klasser. I spring har hun for nyligt startet Lc, men kan sagtens med mere træning springe Lb. Hun springer let 1.20 på enkelt spring.
Udover at Coy er en dygtig dressur og spring hest, så har hun også gået en del jagter og været med til terræntræning, hvorfor hun også er en fantastisk turhest.
På staldgangen er Coy sød og velopdragen, og hun elsker at blive nusset om.
Coy står opstaldet på Stald Forårsvej i Aalborg Øst, hvor bus nr 17 kører til, der er ca. 10 minutters gang fra busstoppestedet.
Coy kræver en lidt rutineret rytter, hvorfor det fortrækkes at du også selv rider på det niveau Coys er på. Derudvoer ser jeg også helst at Coy nye part er 18+.
Pris 650 om månend + en staldvagt.
Du vil som part skulle ride og passe Coy 2 gange i ugen, og nogen gange 3 gange. Da hestene på Foråsvej står på træpiller, forventer jeg at du også ordner hendes boks, de gange du har hende.
Skriv endelig, hvis du har nogen spørgsmål.
Med venlig hilsen
Simone Andersen
 
 
Video
ID: HST 135801
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 09 juni 2016 kl. 10:54, og har været vist 5705 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider