;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Whitesocks

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Vallak
 18 år 
 140 cm
 Rød
"ponyen er solgt"
Det er med blødende hjerte at jeg må erkende at min elskede allround pony er blevet for lille.
Han hedder i virkeligheden White Feet men er blevet kaldt Whitesocks fordi det fik jeg at vide cirka en uge før jeg fik hans pas og så så jeg at der stod White Feet men han var jo blevet kaldt Whitesocks så det ville jeg ikke ændre på og glemte helt at han hed White Feet da jeg skrev annoncen og kan ikke rette det?
Han er en smart lille pony men robust bygget, han er altid sød og dejlig og tilpasser sig efter sin rytter.
På staldgangen er han universeds største nussehoved. Gennem tiden har jeg lært ham et par tricks: løfte ben når jeg gør kommando, kysse, neje, smile, strække, og stå på træstubbe, bænke osv.
men på banen er han koncentreret og let for hjælperne.
Spring: vi springer m-klasser til træning, men på grund af manglende rytterlicens har vi kun startet la 1 gang der fik vi 4fejl men kom dog på en 2. plads men eftersom man kan må skrive en klasse hesten har fået fejlfri står der at hans niveau kun er lc, vi har vundet en lc klasse med omkring 6sek ned til 2.pladsen og fået en anden plads hvor vi var få milisekunder fra at vinde, det er de eneste 2 lc klasser vi har startet.
Han springer altid selvom han kommer meget skævt på.
Jagt: Whitesocks er meget fremadgånde og trækker på springene men altid nem at holde og rides ALTID med normalt bid. Uden at tøve det mindste. Derudover elsker han at springe brede grøfter. De dybe landinger tager han også helt cool. Vand ha! det er da mindste problem! han elsker at bade og er den største vandhund :D Vi er nu klar til hubertus jagten :D
Dressur:
Whitesocks går stabilt til biddet og svarer let på schenklerne. Vi har startet LB med meget gode resultater, og vi rider LA til træning. Vi har startet 1 LA1 hvor vi fik en 2.plads og jeg glemte programmet.
Jeg tror også han vil egne sig godt som military eller langdistance pony da han har en super udholdenhed og elsker at ride i naturen. Han er altid frisk efter en jagt, men altid styrbar han går bare med raske skridt og holder hovedet højt.
Det skal lige siges at jeg forbeholder mig ret til at vælge 100% mellem eventuelle købere, da det betyder meget for mig at min pony får det bedste hjem.
sælges kun privat.
sælges med alt udstyr: stubben kombi sadel, 2 gode hovedtøjer, gamacher, 1 martingal men det skal dog lige siges at der ALDRIG har været nødvendigt at anvende den selv til stævner og jagter rider vi uden, 2 dækkener ( 1 uld 1 flecce/ skridttæppe) 3 underlag hvoraf det ene aldrig er blevet brugt. Alt dette udstyr medfølger kun fordi jeg skifter fra kat. 2 til stor hest.

Er passet med alt: smed, vac, dyrlæge.
Men alt i alt er han en stærk pony som aldrig fejler noget har aldrig været halt eller syg af nogen form overhovedet.
Han har rødt pas.
Han har stået på sommergræs i en måned og er gået i gang med genoptræning for 2 dage siden.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 135744
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 17 august 2011 kl. 18:07, og har været vist 5356 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider