Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Avanti

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Hoppe
 16 år 
 144 cm
 Brun
OBS !!! AVANTI ER KUN 6 ÅR, dette er en fejl ved indtastnignen og jeg kan ikke få det rettet.

Avanti er en sød og evigglad pony. Meget kontaktsøgende og knytter sig hurtig. Hun er 6 år og 144 høj. Hun har en smuk edel gang, og traven skal fremhæves!! træder langt over sig selv.
Avanti er vant til hunde, børn store maskiner og mange gåture ved vej og skov. Hun er en komplet turpony som kan rides af alle, enten for løse tøjler, eller en galop med nogle spring. Hun nyder det meget, og er super nem, da hun aldrig tager tøjlen, eller på anden måde løber væk.
På staldgangen er hun rigtig nem. Kunne aldrig finde på at bide eller sprake og kan røres over alt! Står helt stille, og kan næsten falde i søvn, hvis man nusser godt om hende :D
Hun kan stå stille i perioder uden at blive træls eller frisk, og har hellr ikke behov for at komme ud på fold inden hun skal rides. Hun er altid rolig :)
Hun har grunddressuren på plads samt parader, tilbagetrædnigner og delvis schenkelvigniger. Hende og hendes part øver også versader. Hun er fremadgående og ikke doven. Holder sig selv i gang, men bliver aldrig varm!
Hun har løssprunget en del gange og har derfor en god teknik og springer med selvtillid. Hun kan sagtens springe bane på 50, og har på enkelspring sprunget 75 (første gang der var rytter på). Så med træning kan hun nå rigtig langt!
Avanti har også prøvet HMS og Pony games. Hun har desværre ikke været til stævner endnu, grundet at jeg er 19 år. Men hende og hendes nye part planlægger stævner til matrs hvis hun ikke er solgt. (Det er hendes part på 14 år som ses på videoen) Hun har dog været med ude til bla byfester og ringeridning, for at øve den anderledes stemning der er ude.

Som sagt, børnevendlig hoppe som kan rides af både børn og voksende. Rigtig rolig, og let på tøjlen.

Udstyr kan medfølge for mer i pris.


OBS rytteren på billederne er 170 og har lige født, så derfor lidt stor ud til hende
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 135664
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 10 februar 2012 kl. 20:05, og har været vist 4287 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider