Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dragshøjs Cherie

Billede
Billede
Billede
Billede
(Solgt)
 Oldenborger  
 Hoppe
 19 år 
 166 cm
 Sort
Leder du efter en dejlig hest med et godt sind? En fantastisk tur hest, der er glad for at arbejde og med potentiale i dressur? Så er Cherie måske noget for dig.
Cherie er en sød og godmodig hest med et dejligt sind. Hun er meget kælen og elsker at blive nusset om. Hun sælges kun pga. min videre uddannelse. Hun opfører sig pænt på stald, hvor hun er nem og omgængelig. Hendes niveau i dressur er omkring LC-LB, men har potentiale til at komme længere med den rette rytter.
Ridemæssigt er hun sød og rar, dog har hun brug for en øvet rytter, hvis hun skal videreuddannes. Alle hendes gangarter er gode, særligt kan galoppen fremhæves. Hun har lært en del øvelser, men desværre er de ikke blevet holdt ved lige, da jeg overtog hende fra min søster. Hun er lærenem, arbejdsvillig og vil gerne tilfredsstille rytteren, derfor havde hun også nemt ved at lære øvelserne (LA niveau) af min søster. Hun kan stadig øvelser, som fx anspring fra skridt, kontra galop og lidt schenkelvigning.
Hun går lige op i trailer og står pænt under kørsel. Hun bliver brugt til undervisning i dressur to gange om ugen og hyggeridning herhjemme. Hun er nem at ride tur på, både alene og sammen med andre. Hun bliver ikke bange for biler, lastbiler og landbrugsmaskiner, hvis rytteren selv er rolig, men reagerer på det, hvis rytteren selv sidder og spænder op, da hun er meget opmærksom på sin rytter.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200202595
F:
OLH 745
M: Celina
9305513
MF:
OLH 659
Dressur: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 17 december 2014 kl. 13:31, og har været vist 24167 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider