Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Samson

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Vallak
 25 år 
 135 cm
 Gul
Samson er en fantastisk dejlig rolig vallak, som vi desværre ikke kan beholde!

Samson er 15 år, og er altså ude over den værste lømmel-alder!

Han elsker børn, klap og kæl - kan give selv de mindste børn en god træktur - og alligevel vil jeg ikke betegne ham som en begynder- eller børne hest.

Mangler du en super stabil og glad skovturshest - så er Samson den rette!
Han elsker at komme ud og opleve verden, og bliver hverken bange for springende rådyr, flaksende fugle eller biler. Er rytteren rolig er Samson også!

Er du rutineret kan han sagtens rides ud alene - men hvis rytteren er usikker kan han finde på at stoppe op eller bakke. Sammen med andre er der ingen problemer!

Samsons forrige ejer læssede ham tit i trailer og kørte en tur i skoven. Går lige op i trailer og står fint under kørsel.

Mangler du en hygge- og selvskabshest er Samson perfekt - du finder ikke en hest der nyder nusseri mere! Han fungerer fint i flok, respekterer hegnet fint og kan stå i timevis og bliver striglet.

Mangler du en trækturs-hest - er Samson også den rette! Han vil gå med hvem som helst på ryggen, hvor som helst og når som helst.... hvis "mor" går ved siden af - eller en anden hest foran - vil Samson bare gå og gå og gå... stille og roligt! Dette gælder både i skridt og trav! Du kan løbe rundt på ridebanen med Samson i hælene - og rytteren kan sidde baglæns, stå eller hvad som helst - Samson følger bare sin "leder"!

På Samson kan man dreje rundt, stå oprejst, tage middagslur eller rutche ned ad numsen....... han tager det hele med ophøjet ro!

Til gengæld... er han ikke så meget for virkelig at bestille noget på en bane! Da vi købte ham blev han vist frem - og han viste flot samlet dressur! Jeg (rutineret rytter 40 år) kan også sagtens få ham til at gå - men helt ærligt..... han gider ikke mere! Har gået som rideskolehest en del år - og ligeså gerne han følger de andre i timevis, ligeså lidt har han lyst til at ride selvstændigt med begyndere! Han stopper op og bakker... og det er ikke sjovt for hverken hest eller rytter!

Jeg ønsker at finde det helt rigtige hjem til Samson og har ikke travlt med at få ham solgt!

Han er en dejlig dejlig dreng! Han blev købt til mine piger på 9 og 11 år, men de er ikke rutinerede nok til at ride ham selvstændigt i dressur, som ellers var ønsket! Og selvom han er en fantastisk træk-hest og jeg virkelig nyder at ride ham i naturen, så er det ikke det vi mangler pt. Han fortjener bedre!

Mener du at kunne give ham et dejligt liv - optimalt set som hygge og skovturshest - så hører jeg meget gerne fra dig!

Ring eller skriv - du er velkommen til at komme og hilse på den dejlige dreng!

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333199610268
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 20 maj 2011 kl. 17:33, og har været vist 2681 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider