Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Leonardo Von Liberty

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 22 år 
 161 cm
 Mørkebrun
Leonardo Von Liberty, i daglig tale Leo, er en smuk og harmonisk Oldenborger/Hannoveraner blanding på 12 år (Født 17. april 1999). Han er en vallak på 1.61 i stang, synes dog større da han er kraftig af bygning. Han er sort/mørkebrun m. aftegn. Han er utrolig kærlig og elsker opmærksomhed.

Ridning: Han er en utrolig arbejdsvillig hest, han har en god energi og giver altid en god tur. Han er redet mest i Dressur, hvor han går LA øvelser. Han reagere godt for schenkler og er ikke tung at ride, men er meget energisk. Han har middelgode gangarter. Han har startet mange stævner, mest på D-plan, hvor han har placeringer til og med LA2. Er også så småt begyndt, at starte på C-plan og er her startet til og med LA4.

Han har førhen også været brugt en del til spring, men grundet rytters manglende interesse har det ikke været trænet regelmæssigt på det sidste. Han springer med stor lyst og fin teknik. Har sprunget enkeltspring på op til 1,25 m. med rytter og har gået baner svarende til LC/LB. Jeg har også startet enkelte springstævner på ham med placering.

Han er desuden let, at ride i terræn - både alene og sammen med andre. Han nyder at være på ture og er let styrbar. Han er fuldt ud trafiksikker og vant til at blive redet i byen/trafik osv. Der skal meget til at skræmme ham.
Med hans store lyst og energi til at springe og gå i terræn, tror jeg desuden han kunne være brugbar til military, evt. distance eller lign. - dette er dog ikke testet da vi ikke har haft muligheden for det.

Han er en hest der nyder at arbejde for sin rytter. Han elsker at blive motiveret og arbejde, han kan også stå stille uden problemer, men trives bedst med at blive trænet regelmæssigt.

På stald/fold: Han er let omgængelig i stalden, han nyder opmærksomhed. Han har et utrolig godt og roligt temperament. Han fungerer godt på fold og sammen med andre heste.

Alt i alt en utrolig kærlig hest med meget erfaring. Han er altid frisk og har stort gåpåmod både hjemme og på stævnebanen.
Oplagt emne til junior/overgangshest, allround rytter ol. Der ønsker en glad, loyal og arbejdsvillig hest. En hest der knytter sig til sin rytter og altid garanterer en god ridetur. I de 5-6 år jeg har haft ham, har han aldrig smidt mig af eller forsøgt på det. Han er meget kærlig og en rigtig charmetrold.

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9907751
208333199907751
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 12 februar 2012 kl. 16:35, og har været vist 12863 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider