Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Flying Ikaros

Billede
Billede
Billede
 Anden særlig race
 Vallak
 20 år 
 147 cm
 Rød

Det er med blødende hjerte jeg må sætte mit kæreste eje til salg. Jeg skal på efterskole her efter sommerferien og så falder jeg snart for pony grænsen. Han skal ud og vise sig endnu mere på stævnepladserne.

Ikaros fik en flot 2. plads til Nibe Cup 2010, med et mulehår til 1. pladsen - og har utallige sejre i LD og LC . Vi er begyndt at springe LB og regner stærkt med at han hurtigt bevæger sig op ad. Springer med stor lyst og med massere af luft under sig.

Ikaros er passet med ALT - tandrasp, smed og vacc. og kiropraktor.

Han en sporty pony som springer med stor lyst og med massere af mod og kapacitet. Han er ivrig på springbanen og går med et pelham bid, som fungerer rigtig godt. Han er rigtig god til at redde rytteren og følger rytterens tempo. Han er super god i omspringningen og ved hvornår han skal lave vendinger.
Han er rigtig nem at have med til stævner generelt.

I dressur har jeg selv lært ham alt hvad han kan nu. Han er stabil i alle tre gangarter og kan sidebevægelser, kontra og bag + forparts vedninger. Han har meget energi som man kan få lidt ud af. Han reagerer meget fint på alle hjælpere og er følsom i munden.

Han er 100 % trafiksikker og elsker en tur i skoven eller til stranden. Han siger intet til at blive klippet om vinteren og er i trailer mindst 1 gang om ugen, han står bom stille under kørsel.

Han er trænet i HMS og kan neje, lave spanske skridt og rides i rebgrime i skoven. Han møder dig gerne i gallop på folden med et stort vrinsk, når du kommer og henter ham.

Han sælges IKKE som førstegangs pony og kun til en rutineret rytter. Det vigtigste for mig er han kommer til at få en sød rytter som vil elske ham mindst lige så meget som mig og selvfølgelig at han får et super godt hjem! Derfor vil jeg forbeholde mig ret til at vælge mellem evt. købere. Han sælges kun til et hjem med mange timer på fold, da han elsker at være ude. Jeg har haft ham siden september 2008, og hende jeg købte ham af, fik ham direkte fra avler så vi kender hele hans opvækst.

Han sælges primært som springpony da han virkelig elsker det – ”Sandkassen” siger ham ikke så meget, men han gør det han bliver bedt om.

Han har udviklet sig utrolig meget i springningen dette år og jeg forventer en del af ham.
Evt. udstyr kan der snakkes om.
35.000 .- : INGEN UDLÅN

Bytter evt. med SPRINGhest på 164-170cm – 6 til 9 år. Og ligger gerne penge oveni.
Skal have massere at kapacitet, og må også gerne kunne lidt i dressur.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 135271
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 04 maj 2011 kl. 22:41, og har været vist 107 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider