Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sir Bob

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 24 år 
 135 cm
 Brun
Bob er det sødeste, man kan gøre alt med ham og han finder sig i det. Han er ikke så fremad gående, men hvis man afveksler lidt i træningen er han mere opmærksom.
Han går pænt til bidet, og kan de fleste øvelser op til LA.
Han er helt vild med at spinge, og gør det med stor lyst, har løssprunget ham til 120 cm. og når jeg selv spinger på ham er det omkring 60-70 cm.
Han har startet rigtig mange stævner, både med tidligere ejer som var oppe og starte en LA1 og jeg har haft startet LB1. Han har dog ikke været ude og starte i lang tid nu, fordi jeg er blevet for stor til ham og det var en meget svær beslutning at sætte ham tilsalg.
Han er fuldstændig trafiksikker, og er super sød at ride tur på.
Han er sød både på stald, fold, i byen, ja alle steder man har ham med han, han tager det bare helt roligt, selvom det er nyt. Han er trailervant og går lige op. Der er ikke rigtig noget dårligt man kan sige om ham, andet end han kan finde på og hoste lidt lige når man starter op med at ride, men det er ikke noget som har nogen betydning.
Bob er noget af det roligste man kan få, nogen gange for rolig. Derfor ville han være et godt emne for en nybegynder eller en meget nervøs rytter.

Bob er byttet væk for Gasella
 
 
 
 
 
 
ID: HST 135236
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 24 maj 2011 kl. 20:20, og har været vist 2284 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider