Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Svartur Tingvad

Billede
Billede
Billede
Billede
 Islandshest  
 Vallak
 25 år 
 136 cm
 Sort
Det er virkelig med tårer i øjnene, at jeg nu har taget valget at sælge min bedste ven Svartur. Men da jeg skal på HHX efter sommerferien og allerede mangler tid til at ride Svartur, bliver jeg desværre nødt til at indse, at jeg ikke kan få det hele til at hænge sammen.

Svartur er en vallak på 15 år. Jeg fik ham for snart 4 år siden, og jeg har ikke været andet end lykkelig sammen med ham. Han er sort/brun med ild i man og hale. Jeg har brugt ham til dressur og gangartstræning, hvilket han er rigtig god til. Han er 5 gænger, men passen er ikke trænet - jeg har prøvet dette på ham to gange, og han kan sagtens lære det. Hans tölt er god, men dog lidt pasagtig. Han har en lækker trav og galop, og hans skridt er også fin. Han kan diverse øvelser i dressuren, schenkelvigninger, versader, forpartsvendinger osv. Svartur kan også lide at springe, og jeg har prøvet dette på ham et par gange.

Svartur er trafiksikker, busser, cykler mm. Han elsker at ride en stille og rolig skovtur, men han er også frisk på en galop på en stubmark. Han kan også lide at bade. Jeg har ikke gået så meget op i stævner, men tidligere ejer Lisa har deltaget i mange på ham, bla. Fynsmesterskab - og Svartur elsker at vise sig frem, på den gode måde! :)
Jeg har trænet utrolig meget horsemanchip med ham, hvilket han er rigtig god til. Han kan rides i grime. Han er sød på stald og er en god kammerat på folden.
Hans vilje til stævner/kurser er middel til over middel, men på hjemmebane er den nok under middel.

Han kan sagtens bruges til skovtur, men han er også en ideel juniorhest.

Med ham kan følge alt udstyr. Topreiter JR special sadel (omstoppet ved sadelmager 2010), topreiter hovedtøj, dækkener, gamacher osv. Dette vil ca have en pris af kr. 5.000,00.

Svartur er passet med alt, vacc osv. Har aldrig været syg. Han går med forsko.

Vi forbeholder os ret til at vælge mellem eventuelle købere, da det gælder om at Svartur skal det helt rette sted hen :)

Mail for flere billeder eller video.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: DK1995106677
F:
IS1982186003
(IS ISL)
M: Skima Ll. Bødskovgård
DK1988200096
(IS DK)
MF:
SE73100016
(IS SWE)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 22 april 2011 kl. 17:49, og har været vist 1884 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider