Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Præstegårdens Pascal

Billede
Billede
 Oldenborger  
 Vallak
 17 år 
 173 cm
 Brun
Calle som han blive kaldt til hverdag er en fantastisk hest med helt utrolig meget personlighed. Han er ekstrem kælen og et RIGTIG stort nussehoved :o)

Jeg har kendt ham siden han var 5 men fik først muligheden for at købe ham, da han blev 7. Det var kærlighed fra første gang jeg mødte ham. I forbindelse med min gamle dressurhest blev syg, fik jeg muligheden for at ride Calle. Tiltrods for at han var ekstrem livlig - konstant stak af med mig osv. synes jeg han var helt fantastisk, så jeg var ovenud lykkelig, da jeg endelig kunne skrive mit navn på ejercertifikatet :o)

Calles vanskelige temperament har givet os mange udfordringer gennem tiden - på stalden var/er han blid som et lam men i ridningen var han en udfordring. Vi red flere c-stævner op til LA3 med meget blandede resultater ... i skridt og trav programmet lå han ofte omkring de 70-75 % men efter galopprogrammet endte vi meget ofte under de 60 % (enkelte gange endda under 50%) UPS! Han har præsteret at løbe ud af banen med mig og har endda også et par publikums på samvittigheden - så det var noget af en udfordring at starte på ham ;o)

Da Calle i nov/dec 2009 begyndte at blive uren i takten, fik jeg dyrlægen til at tage røntgenbilleder af alle 4 ben men de viste blot, at hans ben var helt rene og fine. Dyrlægen foreslog billeder af ryggen - som sagt så gjort og der sad hele grunden til både Calles adfærd og hans urene takt. Staklen havde kissing spines :o( Dyrlægen foreslog aflivning, operation eller longearbejde - da jeg ikke synes de to første ikke var et alternativ, spurgte jeg ind til longearbejdet. Dette kunne dyrlægen dog ikke give mere svar på end hesten blot skulle have hovedet ned, så ryggen kunne komme op .... det er jeg siden hen blevet meget klogere på ikke er en selvfølge og ikke altid hænger sammen!

Jeg søgte på nettet og kontaktede samtidig en kiropraktor fra Sverige som jeg gennem flere års samarbejde efterhånden også er blevet rigtig gode venner med. Kiropraktoren henviste mig til et træningscenter i Tyskland og samtidig fik jeg via nettet kontakt til en pige hvis hest med kissing spines havde været på dette træningssted. Jeg tog chancen og kørte Calle de 700 km ned gennem Tyskland til ARR-træningscenteret. Via longetræningen efter ARR's (Anatomisk Rigtig Ridning) principper og en total omstrukturering af min ridning, blev Calle stille og rolig forvandlet fra slagtehest til ridehest ... et helt fantastisk arbejde, der var super spændende og inspirerende at følge :o)

En svær beslutning som jeg ALDRIG har fortrudt jeg tog. Idag har jeg en fantastisk gående hest, der igen er ved at være klar til at indtage stævnepladserne - denne gang dog uden risiko for publikums liv ;o)
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: 0001375
208333200001375
F:
TAF 9204
(TR DK)
M: Præstegårdens Isabella
OL 8358
(OL DK)
MF:
OLH 663
(OL DK)
Dressur: M-klasser
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 05 februar 2012 kl. 14:29, og har været vist 204 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider