;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Naomi

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 12 år 
 152 cm
 Brun
Naomi blev født Lørdag d.8 August kl.09.00.
En sød lille fræk dame. hun vil meget gerne lege men hun kan også godt være lidt snobbet. Hun blev født lys rød men hun har næsten smidt følpelsen så nu er hun næsten mørk. hun har ingen aftegn men har bygningen og holdningen som faderen.

D.9 Feb 2010:
Naomi er blevet flyttet over i sin egen box. Der var lidt piven frem og tilbage mellem hende og hendes mor. Men da Naomi fandt ud af at der var mad i hendes kryppe var hun ligeglad med sin mor. og det går stadig frem ad. de snakker en gang i mellem men ellers ikke. heldigvis.

D.14 April 2010:
Er simpelthen bare så stolt af min lille Naomi. Vi har her for et par dage siden besluttes os at vi skulle prøve Naomi i både at gå op i trailer og acceptere div. forskellige ting. Så vi hentede en trailer og satte den ude foran stalden. og så sku der kæmpes og lokkes så hun ku gå derop i..... Troede vi. Naomi fulgte lige efter mig op i traileren flere gange som om hun ikke havde lavet andet :) Dygtig pige... nå. så var det ikke sjovt mere. så nu sku vi prøve at lære hende at acceptere forskellige ting. hun fik klokker på, sin mors skridttæppe, nissehue, transport gemascher, en pose over hovedet en pose til og træde på. og hun sagde ikke noget som helst til noget af det. hun tog det hele så mega køligt. er så stolt af dig min skat :)

Tirsdag d.10 august 2010:
Naomi har fået ny grime :) Og den er lyserød med kroner og "diamanter" på :) Hun er bare såhh fin. VI besluttede os for at prøve lidt mere med Naomi idag :) Så nu skulle hun lære at en longepisk IKKE er farlig :) Så jeg hentede et lognetov og en longepisk. Satte tovet fast i hende og lange pisken på jorderen. hun snusede lidt til den også var den ikke spændende mere :) så jeg samlede den op og flyttede den tættere og tættere på hende. i starten flyttede hun sig når den kom tættere på men til sidst stod hun helt stille :) Dygtig pige :) Så begyndte jeg og lade den glide hen over hendes krop stille og roligt og hun tog det hele helt cool. Så under maven bag hendes bagpart og op over hendes hoved. Og hun sagde slet ikke noget :) Til sidst tog jeg den væk fra hende og slog lidt med den så den sagde "smæld". OG hun sagde ikke noget. tid sidst kunne jeg lægge tovet væk og stadig stå og slå med pisken foran, bagved og ved siden af hende. Dygtig pige. Så nu skulle vi prøve at longere. Min kæreste gik ved siden af hende mens jeg stod inde i midten med tov og pisk. 2 runder hver vej med kæresten ved siden havde hun fattet hvad man skulle. Så hun klarede det selv :) Også i trav. Så hun sluttede dagen med en masse gulerødder fordi hun havde været dygtig :)

*Nyt*
Onsdsag d.5 Januar fik Naomi sit første hovedtøj. Og hun syntes det var meget spændende. Hun fik hovedtøjet på uden problemer og åbnede munden så hun kunne få bidet i munden helt uden problemer. Hun syntes det var super sjovt for når hun bevægede tungen så kliret bidet jo. Det var sjovt. Ejeren af gårderen kom kørende op forbi marken i sin lastbil da jeg lige have taget Naomi ud fra folden og skulle ud og gå en tur med hende. Naomi travede meget langsomt og hoppende hen mod lastbilen med rejste øre. Ejeren af gårderen stoppede han lastbilen og kom ud. Naomi hoppede stadig hen mod lastbilen og da hun kom helt derhen stoppede hun og prustede og nikkede med hovedet som om at nu havde hun besejret over den for nu sagde den ikke noget mere :) Min skøre kugle :) Så vi gik en tur ude på vejen. Og naomi syntes det var sjovt. Hun gik og klirret med bidet og så meget glad ud :)

D.16 April 2011:
Hun er efterhånden 1 år og 8 mdr og TOTALT skør. Idag da kæresten og jeg skulle ud og lukke ind havde min shetter sprunget den nederste snor på hegnet. Så det skulle self laves. (Det er det hvide brede snor med metaltråde i så der kan gå strøm i gennem) Da vi går og er ved og lave det går Naomi i r**** på os som en lille hund. Hmm tænker jeg. Så kan hun da hjælpe når hun nu går lige bag ved mig. Så jeg smider det af hegnet op på ryggen på hende mens jeg sætter det fast i den anden ende. Først går hun lidt baglænds og ser lidt mærkeligt på det der nu ligger på hendes hyg men affinder sig med det. Da der ikke er mere end 2 meter tilbage der skal sættes på falder det jo ned af hendes ryg. Og hun står og kigger lidt mærkelig på det. Så vender jeg ryggen til hende og samler det op fra jorderen så enden stadig er henne ved hende. pludselig er der noget der hiver i den anden ende. Hmm. Så havde Naomi lige syntes at hun ville hjælpe med og stramme hegnet op så hun står med hegntråden i munden og trækker. Og vil IKKE slippe igen, men vil MEGET gerne stå og trække i den. Endelig får jeg det fra hende og kæresten står bare og griner :) Og roser hesten fordi hun var så sød og hjælpe :)
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200906908
M:   -  
2083333200307621
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 17 april 2011 kl. 17:14, og har været vist 120 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider