;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Meadow´s Whipster

Billede
Billede
Billede
Billede
 Welsh  
 Vallak
 23 år 
 119 cm
 Lys skimmel
Begynderpony med Potentiale.
Whipster er den perfekte begynderpony, men også en lille og mere rutineret rytter, kan få stor glæde af ham. Vi købte ham til vores dengang 7 årige datter. Hun havde aldrig redet, men kunne fra dag et ride ham uden hjælp. Whipster passer ganske enkelt godt på sin rytter. Vores 5 årige søn kan trække ham ind og ud fra fold.
Han har tidligere gået LB i både dressur og spring. Efterhånden som rytter udvikler sig, bliver whipster mere frisk. En rytter som allerede kan ride, vil derfor kunne få meget glæde af ham. Især elsker han at springe, hvilket vi ikke har nået så meget. Han er hos os brugt meget til Ponygames og ture, men også konkurrencer i den lokale rideklub. Han opfører sig pænt når han er til stævne og er derfor nem at have med. Hån står stille i trailer og er nem at læsse.
Han har også været brugt til trækketure bl.a for lillebroderens børnehave. Whipster har været rideskolepony engang, men trives ikke med det.
Whipster kan stå flere uger, og han er stadig den samme og sætte sig op på. Men han elsker at lave noget, og derfor skal han have en nyt hjem, hvor en fam. vil give ham den opmærksomhed han fortjener.
Whipster skal have et hjem hvor han kan komme på fold hver dag. Vi har ikke travlt med at komme af med ham, så han sælges kun til rette fam.
Han er selvfølgelig passet med smed, vacc. og tænder.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9800453
208333199800453
F:
30428 WSB
(WA GBR)
M: Balka (N) Rosette
WM 705
(WA DK)
MF:
WMH 80
(WA DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 22 april 2011 kl. 08:30, og har været vist 2097 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider