;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Torino

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 21 år 
 165 cm
 Brun
Torino er en yderst velgående dressurhest med gangarter langt over middel. Han er særdeles nem at ride og meget lydhør overfor hjælperne og vender helt naturligt rigtigt i sin overlinie. Hans morfar Lobster er A-hest i dressur og går Grand Prix.

Torino er sent tilredet som 6 års da han altid har været min hest nr. 2 eller 3. Derfor er hans evner i dressurens verden aldrig blevet udnyttet optimalt. Men han er yderst intelligent og har et korrekt eksteriør der gør at alting falder ham nemt. Der har aldrig været problemer med at ride hjemmefra alene, heller ikke i mørke langs vej for at komme i ridehal.

Han er ikke redet meget, men har lært den grundlæggende dressur korrekt. Han er netop startet op igen med ridningen. Han har aldrig hverken stejlet eller bukket. Da han blev tilredet galopperede jeg 6 gang jeg sad på ryggen af ham og 10. gang red vi alene i skoven. Jeg havde ikke nogen til at holde ham da jeg satte mig op første gang, da han har fuld tillid til det han bliver bedt om.

Han har et særdeles godt temperament, og har i hele sit liv aldrig haft dårlige oplevelser. Jeg har ejet ham fra han var 5 måneder gammel. Han er velfungerende i flokken på folden, både med hopper og vallakker. Han er trænet meget fra jorden helt fra han var føl.

Torino bryder sig ikke om at blive efterladt alene i stalden, men kan ved træning nemt trækkes væk fra flokken og ind i stalden.

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200009025
F: Mikado OX
M: Lonely Heart
DS 13876
MF: Lobster
DH 458
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 15 april 2011 kl. 18:00, og har været vist 7711 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider